Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Talán már olvashattad tőlem, hogy mekkora energiát ad, hogy a Naurel rajongókkal, olvasókkal, megrendelőkkel együtt építhetem a Naurel organikus világát.

Bemutatkozik a Naurel csapat

Azonban a Naurel mögött egy remek emberekből álló csapat is áll, akik mindenben támogatnak, segítenek, tevékenyen közreműködnek a mindennapokban és rengeteget tesznek azért, hogy a Naurel olyan legyen, amilyennek szeretitek.

Mi vagyunk a Naurel kis csapata, ismerd meg most Te is kik ülnek a monitor túlsó oldalán.

 

Sárospataki Kitti
 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

Zora születése előtt a teljes életmódváltás mellett döntöttem, ekkoriban pattant ki a fejemből a Naurel ötlete, így már a legelejétől a csapat tagja vagyok.

Hogy kerültél a csapatba?

Az életmódváltásunk kapcsán a legtöbb fejtörést a minőségi bio kozmetikumok és háztartási készítmények kiválasztása okozta. Rengeteget kipróbáltunk. Vegyes tapasztalataink voltak, de végül egy csomó kedvencünk lett. Szerettem volna, ha ezeket mások is megismerik. Így született meg a Naurel, amelyet a férjemmel és egy klassz csapattal közösen építünk.

Mi a feladatod?

Minden a feladataim közé tartozik, amely a Naurellel kapcsolatos. Mivel rengeteget vagyok a kislányommal, Zorával, ezért óriási segítség, hogy a férjemmel közösen dolgozunk. Együtt keresünk új partnereket, készítményeket, nézzük át a rendeléseket, részt veszünk a tesztelésben, a marketingben, a kommunikációban és egyengetjük a Naurel csapat mindennapjait. Emellett blogot is írok, amelyben megosztom a saját tapasztalataimat.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Számomra a munkánk legizgalmasabb része az, amikor egy új termékcsalád első szállítmánya érkezik. Ellenőrzök mindent, megszagolom a készítményeket és izgatottan figyelem a postafiókomat az első vásárlói visszajelzésekre várva. Tisztában vagyok ugyanis azzal, hogy amit én szeretek, az nem biztos, hogy másnak is a kedvence lesz. Nekem pedig fontos, hogy olyan palettánk legyen, amelynek minden egyes darabját szívesen használják az emberek. És nincs is annál jobb érzés, mint amikor dicsérő szavakat kapok.

Hogy telik egy napod?

Általában már korán talpon vagyok. Reggelit készítek, Zorával játszunk egy kicsit, felöltöztetem, majd az apukájával elindulnak a bölcsibe. Ezután van egy rövidke időm arra, hogy rendet tegyek a lakásban, az előző esti mókázás bombarobbanáshoz hasonlító állapotait helyreállítsam.

Ezután vagy bemegyek az irodába, vagy otthonról dolgozom. Blogot írok, átnézem a termékeket, az árakat, a rendeléseket, megválaszolom a leveleimet. Ezután bevásárlok és megfőzöm az aznapi vacsorát, hogy már ne a közös családi időt kelljen erre áldozni. Délután elhozom Zorát a bölcsiből és indul az anya-lánya program, nevetés, babázás, kúszás-mászás, olvasás. Amikor a férjem hazaér, még játszanak egy keveset, majd vacsorázunk és fürdetünk. Ezután a legédesebb a pihenés, beszélgetés, azonban sokszor még a késői órákra is jut egy kevés munka.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Számomra az a legjobb érzés, hogy a Naurellel egy új gondolkodásmódot, új életérzést adunk az embereknek.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

A családommal, barátaimmal vagyok. Akadnak olyan estéink, amikor annyira fáradt vagyok már, hogy Zora ágyánál alszom el meseolvasás közben.

 

Sárospataki Albert
 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

Az indulás óta. Együtt vágtunk bele a nagy kalandba a feleségemmel, Kittivel.

Hogy kerültél a csapatba?

Annak idején, amikor Zorát még csak terveztük, egy nap azzal jött haza Kitti, hogy szeretné teljesen megváltoztatni az életmódját és örülne, ha ebben én is csatlakoznék hozzá. Tetszett az ötlet. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy az összes kozmetikumom a kukában landolt, viszont kaptam helyettük újakat. Nem is egyfélét. Fél-egy év alatt rengeteg bio készítményt kipróbáltunk és ekkor született meg a Naurel ötlete is, amibe aztán belevágtunk. Ez volt Kitti nagy álma, én pedig mindenben támogatom.

Mi a feladatod?

Minden Naurelt érintő kérdésben részt veszek. Legyen szó új beszállítók kereséséről, együttműködések kialakításáról, a Naurel csapat irányításáról, termékek teszteléséről.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Minden apróbb és nagyobb sikernek nagyon örülök, hiszen a Naurel a mi másik közös gyermekünk Kittivel. Jó érzés látni a fejlődést, a projektjeink sikereit és a fantasztikus csapatunkat. Vannak olyan napjaink, amikor annyi megrendelésünk érkezik, hogy magam is beállok csomagolni.
Hogy mit utálok? Ez nehéz kérdés, mert olyan típusú ember vagyok, aki a rossz dolgokban is képes mindig a jót látni.

Hogy telik egy napod?

Hajnalban kelek, főleg ilyenkor van időm megválaszolni a rengeteg e-mailemet. Szeretem a reggeleimet nyugodtan a családommal tölteni, majd a reggeli után elviszem Zorát a bölcsödébe és irány az iroda. A reggeli meetinget követően új terveken, akciókon dolgozom, új beszállítókat, partnerek keresek, tárgyalásokra megyek, átnézem a rendeléseket, a forgalmat.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Fantasztikus, hogy mennyi pozitív visszajelzést kapunk. Ezek mindig energiával töltenek fel, érzem, hogy érdemes olyan dologért dolgozni, amiben igazán hiszünk. Hálás vagyok, hogy egy ilyen lelkes csapatot sikerült összetoboroznunk, nálunk tényleg minden nap öröm az irodában. A Naurel dinamikus növekedése arra sarkall, hogy merjünk egyre nagyobbat és nagyobbat álmodni.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Minden időmet a családommal és a barátaimmal töltöm. Esténként jut idő arra, hogy Zorával óriásikat játsszunk. Szeretem a meghitt esti vacsorákat és beszélgetéseket a feleségemmel. Számomra ezek jelentik a teljes feltöltődést.

 

Sárospataki Zora
 


Mióta dolgozol a Naurelnél?

Anya szerint már a pocakjában is a naureles voltam, belülről teszteltem a fincsi krémjeiket.

Hogy kerültél a csapatba?

Kibújtam anya hasából és egyszerre két családom is lett. Tudom, ez nagyon furán hangzik. Van az egyik családom, akik sokat vigyáznak rám, játszanak velem, mindenféle születésnapot, névnapot ünnepelünk közösen. Sokukra állítólag hasonlítok is. És van a másik családom, ahol mindig óriási élet van, lehet különféle tubusokat pakolni. A kedvenceim az óriási dobozok, amelyek tele vannak ajándékokkal és futár bácsik szoktak értük jönni.

Mi a feladatod?

Sokféle dolgot csinálok. Kipróbálom a különböző organikus készítményeket. Ha nem tetszik valami, azt mindig hangos ordítással szoktam jelezni. Ezen kívül anya rendszeresen fotóz engem, azt mondja, ez valami blogba kell. Én olyat még nem olvasok, de bírom, amikor fényképezés közben jó alaposan összemaszatolhatok mindent és vicces fejeket vághatok.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Imádok játszani, mindent megfogdosni és összenyalogatni. Utálom, amikor este le kell feküdni, pedig én még annyi mindent csinálhatnék.

Hogy telik egy napod?

Van, hogy már kora hajnalban talpon vagyok és szórakoztatom anyáékat. Reggel emiatt néha nyűgösebbnek tűnök, de a reggelinek mindig örülök. Aztán általában apa elvisz a bölcsibe, ahol nagyon sok barátom van. Szeretek ott lenni. A délutáni alvás után anyával hazamegyünk és rengeteget játszunk. Ilyenkor szoktam dolgozni is, anya szerint szuper terméktesztelő vagyok és a legcukibb fotómodell. Amikor apa hazaér, a nyakába ugrom és ráveszem egy kis játékra. Este még pancsolok egy nagyot. Aztán a szüleim próbálnak elaltatni, több-kevesebb sikerrel.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Annyi izgalmas dolog van a Naurelnél, olyan számomra, mint egy csodaország. Mindig nagy az élet, találok új kedvenceket, amiket aztán magamra kenek vagy a padlóra. Szeretem a színes flakonokat pakolni és gurigásdit játszani velük. Nemrég kaptam anyától egy zsiráfot, akit mindenhová cipelek magammal.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Nekem egyik nap sem fárasztó, mindig van kedvem játszani és sokat nevetni.
 

Bretán Kriszti


 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

Két évvel ezelőtt kezdtem el Kittiékkel dolgozni, már a kezdetek óta erősítem a Naurelt.

Hogy kerültél a csapatba?

Korábban egy országos kereskedelmi csatornánál illetve pénzügyi területen dolgoztam kommunikációs szakemberként, de szeretettem volna váltani. Nem tudtam pontosan, hogy milyen irányba, de vonzott az egészséges életmód és a kozmetikumok világa. Ekkoriban ismerkedtem meg Kittiékkel és a Naurel filozófiája már az első percben megragadott, ezért örömmel mondtam igent a közös munkára.

Mi a feladatod?

Szövegírással, kommunikációs tanácsadással foglalkozom, emellett aktív részese vagyok a terméktesztelésnek, az új ötletek kitalálásának.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

A munkám egyik kedvenc része, amikor kipróbálhatom azokat az organikus különlegességeket, melyeket szeretnénk felvenni a palettánkra. Ilyenkor összeülünk, elemzünk, szagolgatunk, hiszen csak olyan termékek kerülhetnek a webáruházba, amelyek mindannyiunk tetszését elnyerték.
Óriási csalódást szokott okozni, amikor egy nagyon várt próba termékcsalád nem hozza az elvárt színvonalat és nem tehetjük be a kínálatunkba.

Hogy telik egy napod?

Korán kelő típus vagyok, a reggeli órákban tudok legjobban szöveget írni. Amikor termékleírásokkal foglalkozom, akkor újra és újra megszagolom, olykor megízlelem a készítményeinket, szeretném, ha a tapasztalataim a sorokon keresztül is átjönnének és segítenének a vásárlóknak a választásban. A nap további részében egyeztetünk az új termékekről, árakról és persze folyamatosan ötletelünk.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Szeretem a csapatot, a naureles termékeket, imádok szöveget írni és fontosnak tartom, hogy minél többen elkötelezzék magukat egy sokkal tudatosabb életmód mellett.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Jógát oktatok és meditációs programokat vezetek, így az egészséges életmód nem csak a munkám, de a magánéletem fontos részét is képezi. Rengeteg időt töltök emellett a barátaimmal és a családommal.

 

Csillag Judit
 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2014 év eleje óta vagyok a csapat tagja.

Hogy kerültél a csapatba?

Kittivel már a gimnázium óta ismerjük egymást. Az egyetemi tanulmányaim utolsó félévében keresett meg a munkalehetőséggel, aminek nagyon megörültem, mivel nem könnyű a környéken olyan munkahelyet találni, ami a kihívások mellett kreativitást is igényel, nem utolsó sorban a végzettségemhez is kapcsolódik.

Mi a feladatod?

Tartom a kapcsolatot a beszállítókkal, szervezem a szállításokat, intézem a dokumentációt, továbbá a pénzügyi feladatok egy része is a feladataim közé tartozik.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Imádok belépni a raktárba, mert mindig olyan jó illat van. :) Nem igazán tudnék olyan feladatot mondani, ami ne tetszene .

Hogy telik egy napod?

Korán reggel beérek már az irodába. Reggelente meetinget tartunk, átbeszéljük a napi teendőket. Sok rendelés esetén besegítek akár a csomagolásba, áruösszekészítésbe is. Egyébként a beszállítókkal egyeztetek, pl. hogyan haladunk termékeik értékesítésével. Szállítás megszervezése esetén 2 bevált partnerünket versenyeztetem meg. Továbbá az én feladatom a céges dokumentáció menedzselése is.
Hetente nagy meetinget tartunk, ahol ötletelünk milyen akciókkal, játékokkal kedveskedjünk a vásárlóknak. :)

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Szeretem, hogy a feladatok változatosak, kreativitást igényelnek és izgalmasak.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

TRX és Spinning edzéseken engedem ki a fáradt gőzt.

 

Kövecses Kata
 

Hogy kerültél a csapatba?

Külföldről hazatérve Veszpémből leköltöztem párommal a Balaton mellé, és mivel Balatonfüred mindig fontos szerepet játszott az életemben, itt kerestem először állaslehetőségeket.
Ekkor találkoztam a facebookon a hirdetéssel, amely egy fiatal, dinamikus csapatba keresett új kollégákat. Már az állásinterjú jó hangulatban telt, és úgy érzem, azóta is egy olyan pozitív, pezsgő környezet vesz körül, amiben nagyon jó dolgozni.

Mi a feladatod?

A Naurel projektvezetőjeként nagyon sokrétű feladatkörrel rendelkezem, gyakorlatilag minden munkafolyamatban részt veszek, ami a céget érinti.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Az új termékek, termékcsaládok felkutatását szeretem a legjobban csinálni. Elképesztő mennyi csodás organikus készítmény van, ami még felfedezésre vár. Továbbá mindig nagy izgalommal várom, milyenek lesznek a visszajelzések az általunk talált és forgalmazott kincsekre.
A régi csomagolóanyagunk, a fagyapot sokszor okozott bosszúságot. Minden ruhadarabomba befurkálta magát és szerintem még sokáig fogok találni itt-ott gyapotszálakat. :)

Hogy telik egy napod?

A Naurelnél nincs két egyforma nap, folyamatosan új projektek, kihívások jönnek szembe velem, így egy, ami minden napban közös: garantáltam sosem unatkozom.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

100%-ban azonosulni tudok a cég filozófiájával, miszerint szerencsés lenne, ha az emberek felhagynának a vegyszerek alkalmazásával. Amennyiben van lehetőségünk hozzájutni káros anyagoktól mentes termékhez, miért ne választanánk azokat?

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

A párommal, a családommal, és a kutyáimmal szeretek leginkább időt tölteni. Legyen szó akár egy kiadós sétáról, vagy egy otthon kucorgós estéről, velük mindig fel tudok töltődni a másnapi munkára.

 

Réger Beatrix
 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2017. márciusa óta vagyok a Naurel munkatársa.

Hogy kerültél a csapatba?

Kittivel és Alberttel már évekkel ezelőtt megismerkedtem, ekkor találkoztam a Naurel termékeivel is, melyeket a szakmai ’ ártalomnak ’ köszönhetően azonnal kipróbáltam.
Akkoriban egy telekommunikációs cégnél dolgoztam, ahol Alberték az ügyfeleim voltak, így elsők között értesültek váltási szándékaimról. Ekkor kaptam egy lehetőséget tőlük, hogy a csapat tagja legyek, korábbi kozmetikus szakmám tapasztalatait kihasználva a cégnél. Nagy örömmel vettem a felkérést!

Mi a feladatod?

Vannak állandó feladataim, mint a termékek menedzselése, a közösségi felületek naprakész kezelése, ügyfélszolgálati feladatok, sminktanácsadás, és vannak újabb és újabb saját projektek. Ezeken kívül, minden napra jut valami új dolog is, amihez kreativitásra van szükség, vagy éppen egy kis kutató munkára. Van, amikor irodán kívül tartózkodom, ilyenkor kozmetikusokat, sminkeseket látogatok meg, ahol bemutatom termékeinket.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Őszintén nem tudok olyat mondani, amit kevésbé szeretnék a munkám során.
Élvezem az új kihívásokat, rengeteget tanulok belőlük. A naurel lehetőséget ad arra, hogy megtaláld, amiben a legjobban kitudsz teljesedni, és teljes mértékben támogatja azt.
A kozmetikumokért pedig rajongok, nagyon sok kedvencem lett

Hogy telik egy napod?

Nincs két egyforma nap, de próbáltunk mégis rendszert vinni bele. Délelőtt mindig átnézem az aznapi teendőket, e-maileket megválaszolom, meghirdetek egy-egy játékot, akciót, amit éppen beterveztünk, és minden délelőttre jut 2-3 sminktanácsadás is. Délutánra mindig a nagyobb volumenű feladatok maradnak. Sosem unatkozunk Heti egy meetinget is tartunk, ahol összeülünk és újabb célokat, terveket, heti témákat tűzünk ki.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Annak ellenére, hogy rengeteg feladat vár ránk nap, mint nap, jó érzéssel jövök be dolgozni, és a szabadnapjaimon sem bírom ki, hogy ne olvasgassak bele az e-mailekbe. Nagyon szeretem azt, amit csinálok, és ez nagyon nagy kiváltság.
Igazán remek csapat áll a Naurel mögött, szeretem, hogy mindig jó a hangulat, figyelmesek és segítőkészek vagyunk egymással. Mindenki elkötelezetten és felelősségteljesen végzi a feladatát, bármilyen gondom adódik, rugalmasan kezelik, és mindig számíthatok segítségre.
Az iroda kialakítása is gondoskodik a komfort érzetről, szeretek itt bent lenni.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Munka után sietek haza, ahol Kajla kutyusom már nagyon vár, hogy menjünk egy nagy sétára, utána pedig a párommal találunk ki közös programokat. Nagyon szeretek kirándulni, vagy a családommal összeülni egy fergeteges társasjátékhoz, nekem ők adják a feltöltődést.
 

 

Süle Edina

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2016. augusztus óta vagyok a csapat tagja.

Hogy kerültél a csapatba?

Korábban is raktári munkát végeztem, így nagyon örültem, amikor Kittiék felajánlották az állást. Boldog voltam, hogy kamatoztathatom a korábbi tapasztalataimat.

Mi a feladatod?

A raktározás és a csomagfeladás a főbb feladatom. Mindig szem előtt tartom, hogy a csomagjainkat mennyire izgatottan várják a vásárlók, ezért különös gonddal és odafigyeléssel pakolom össze a dobozokat. 

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Szeretek a raktárban pakolgatni és a raktározással kapcsolatos papírmunkát is szívesen végzem el. 

Hogy telik egy napod?

Egy átlagos napon a délelőttöm a csomagok összekészítésével és feladásával telik, utána a beérkező árut veszem át, rendben tartom a raktárat.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Mert jó a csapat és mindig vannak új kihívások.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Két gyermekes anyukaként nem a pihenésről szól a délutánom sem, játék a gyerekekkel és a házimunka tölti ki a nap hátralévő részét!

 

Molnár Lilla

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2016. november közepén kezdtem a cégnél.

Hogy kerültél a csapatba?

Judittal régen együtt dolgoztunk, ő keresett meg a munkalehetőséggel. Nagyon megörültem az üzenetének, mert éppen akkor költöztem Balatonfüredre, és itt szerettem volna munkát találni.

Mi a feladatod?

A cég teljeskörű pénzügyi feladatait látom el, legfőképpen Ildikó, a könyvelőnk munkáját segítem, valamint saját projekteket is kapok.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Szeretem, hogy mindenki fiatal, kreatív és lendületes. Nagyon könnyen be lehet illeszkedni és jó a hangulat, még akkor is, amikor sok feladat van.

Hogy telik egy napod?

Mindig máshogy. Vannak mindennapos feladataim, de minden napra jut valami újdonság is. 

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Nagyon tetszik a Naurel alapgondolata, hogy mindenre megpróbálunk vegyszermentes, organikus verziót találni, akár főzéshez alapanyagokról, sminkről, tisztítószerekről legyen is szó. Egy ideje elkezdtem én is odafigyelni ezekre a dolgokra, próbálok minden káros hozzávalót helyettesíteni valami egészségesebb, természetesebb összetevővel.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Munka után imádok főzni, emiatt esténként muszáj eljárnom futni is, hogy ez ne látszódjon meg :) Kiskorom óta szeretek sütni-főzni, így mostanában már egyedi és kreatív tortákat és sütiket is készítek a "mindenmentestől" a "hipercsokisig".
 

Galina Zsuzsi

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2017 tavaszán kerültem a csapatba.

Hogy kerültél a csapatba?

A családommal 2016 végén költöztünk Budapestről Ajka közelébe. Reménykedtem benne, hogy találok a környéken olyan munkahelyet, ahol jól érzem magam és a munkát is rendben el tudom végezni. Szerencsére megtaláltam a Naurelt :)

Mi a feladatod?

Rendelések összekészítése, azok biztonságos becsomagolása, majd a csomagok feladása. Ezenkívül raktározás és egyéb ezekkel kapcsolatos teendők.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Szeretem ha a munkahelyemen is rend van körülöttem és a raktárban ez tökéletesen fenntartható. A másik amit nagyon szeretek ebben a munkában, hogy mindig van valami újdonság, nem ugyanazt a malmot hajtom minden nap.

Hogy telik egy napod?

Reggeltől a rendelésekkel foglalkozom, délután pedig pakolással, rendrakással, áruátvétellel töltöm az időt.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Azért szeretek a Naurelnél dolgozni, mert a csapatban mindenki nagyon kedves és mindenkivel könnyen megértem magam.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Munka végeztével hazamegyek a kislányomhoz és játékkal, tanulással, házimunkával zárjuk a napot.

 

Képek: Rácz Krisztina - Babarózsa Fotóstúdió

Miért válaszd a Naurel termékeit?

33 napos pénzvisszafizetési garancia

33 napos pénzvisszafizetési garancia

Gyors és egyszerű megrendelés, mobilon és tableten egyaránt

Gyors és egyszerű megrendelés, mobilon és tableten egyaránt

15 000 Ft felett ingyenes szállítás, akár 24 órán belül

15 000 Ft felett ingyenes szállítás, akár 24 órán belül

Csak természetes, ellenőrzött forrásból származó alapanyagok

Csak természetes, ellenőrzött forrásból származó alapanyagok

Csak kipróbált és bevált márkák, megbízható, bevizsgált termékek nemzetközi certifikációval

Csak kipróbált és bevált márkák, megbízható, bevizsgált termékek nemzetközi certifikációval

Nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, színezékeket vagy illatanyagokat

Nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, színezékeket vagy illatanyagokat

Állatkísérletektől mentes kínálat

Állatkísérletektől mentes kínálat

Bio élemiszereinkre a Hungária Öko Garancia tanúsítványozása a garancia

Bio élemiszereinkre a Hungária Öko Garancia tanúsítványozása a garancia

Termékeink tanúsítványai

Az egyes termékek tanúsítványait mindig megtalálod az adott termék profilján.

Fair Trade Certified
NATRUE
NASAA
AIAB
Austria Bio
NSF
Not tested on animals
IFS Food
LEAPING BUNNY - CRUELTY FREE
1 of 5 a day
OU kóser
ECOLOGO
Ecoargos
ICEA
CRUELTY FREE
CARCINOGEN FREE INGREDIENTS
Cruelty free and vegan
Hungária Öko Garancia
BEAUTY WITHOUT CRUELTY
PETA approved vegan
PHYTOTRADE AFRICA
QCertificatzioni
IMO
WORRY-FREE INGREDIENTS
USDA
100% vegán
Biokontroll Hungária
EU Organic
Bioagricert
Certified gluten-free
Certified gluten-free
CCPB-JAS
SOIL ASSOCIATION
AB
Nickel-tested
IFOAM
BDIH - COSMOS ORGANIC
FAIRTRADE
Vegan Ok
CCPB CERTIFIED ORGANIC
Stats-Kontrolleret Økologisk
Fair Labor
Bio Suisse
CARBON NEUTRAL
BDIH
CCPAE
Cosme Bio
BIO
COSMOS STANDARD - ORGANIC
COSMOS  STANDARD - NATURAL
NON-FOOD CERTIFICATION
Vegetarian Society Approved
CERTIFIED HALAL
OFC
GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD
VEGAN SOCIETY
ECOCERT
Demeter
BRC
Sárospataki Kitti

Hónapok óta tesztelem a barátnőimmel ezeket az organikus készítményeket. Minket lenyűgöztek a csodás receptúrák, illatok és alapanyagok, valósággal rajongunk értük.

Sárospataki Kitti
Vincze-Gulyás Anetta

A sminktermékek teljesen elvarázsoltak, gyönyörű a színük, kellemes az állaguk. Várandósként különösen fontos nekem a bőrápolás, imádom a kényeztető kismama krémeket.

Vincze-Gulyás Anetta
Ferenc Barbara

Hálás vagyok Kittinek, hogy kipróbálhattam néhány babaterméket. A pelenka és a popsitörlő nagyon bevált, a gyümölcsös pürékért pedig szó szerint rajong a kisfiam.

Ferenc Barbara
Harta Nikolett

Nagy kedvenceim az önbarnítós termékcsalád mellett, a bio tisztítószerek. Olyan jó érzés, hogy a takarítás során végre nem kemikáliáktól hemzseg a lakás.

Harta Nikolett

Neked ajánljuk

Bio bazsalikomos pesto
Bio.0

Bio bazsalikomos pesto

(130 g)

919 Ft
Bio vörösáfonyás agávé szirup
Agava - Karin Lang

Bio vörösáfonyás agávé szirup

(250 ml)

1 699 Ft
Bio szilvás almapüré
Babybio

Bio szilvás almapüré
4 hónapos kortól
(2 * 130 g)

1 490 Ft
Egzotikus és fűszeres teaválogatás
Numi Organic Tea

Egzotikus és fűszeres teaválogatás

6 190 Ft