
Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!
Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata
Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!
Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata
Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!
A kókuszolaj - vagy más néven kókuszvaj - a kókuszpálma magjának szárított beléből készített növényi olaj.
A kókuszolajnak több felhasználási formája létezik: használják bőrápolásra, samponként, légnedvesítésre, sütéshez, főzéshez. A növény gyökeréből gyógyszert készítenek vérhas ellen. A testápolásban is kiemelkedő szerephez jut. Ájurvédikus gyógyírként évezredek óta ismert.
A frissen sajtolt kókuszolaj színe fehér, íze és szaga különös, de kellemes. A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű 24°C-on megolvad. Három fajtája ismeretes az olaj készítésének módja szerint:
• Hidegen sajtolt kókuszolaj
• Szűz kókuszolaj vagy Virgin Coconut (VCO)
• Finomított kókuszolaj
A kókuszolajat a szárított kókuszhúsból állítják elő. A felaprított húst felmelegítik, majd az értékes olaj távozik belőle.
A szűz kókuszolaj pozitív tulajdonságait főleg a közepes láncolatú zsírsavaknak köszönheti.
A kókuszolaj igen különleges anyagot, a laurinsavat tartalmazza, amely az anyatejben is található, valamint rendkívül magas a rosttartalma. Gazdag magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban. Természetes E-vitamin forrás.
15.000 Ft-os rendelés felett ingyen, alatta 990 Ft-ért szállítjuk a csomagodat!
Tovább olvasomMinden vásárlásodat értékes Naurel pontokkal háláljuk meg, melyeket bármikor kedvezményekre válthatsz!
Tovább olvasomA vásárlások során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.
Tovább olvasomInformációra, technikai segítségre van szükséged? Rendelésed felől érdeklődsz? Segítünk!
Tovább olvasom