Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.
Márkák

Byodo

Byodo

A Byodo 1985-ben alakult és egyike volt az első cégeknek Európában, akik 100%-ban organikus friss tofut és tempét készítettek.



1986-ban olyan nyers alapanyagokkal kezdtek foglalkozni, mint a szója, a mungóbab, a köles-, szezám-, tök- és napraforgómag.

1988-ban rizsszelettel, mustárral, valamint ecettel és olajjal bővült a termékpaletta, ezen kívül napvilágot láttak a Premium Byodo termékek: az édes mustár, az almaecet és a sótlan tökmagolaj.

Készítményeiket 1992 óta ellenőrzik az Európai Unión belül.

1994-ben csatlakozott a céghez Andrea Sonnberger, aki az egyik alapítóval, Michael Moßbacherrel azóta is irányítja a vállalatot.



1998-ban a Byodo Mühldorf am Inn-be költözött, ez volt a cég első saját épülete. Ebben az esztendőben indult el a Byodo honlapja és a vállalat bemutatkozott a Berlinben rendezett Zöld vásáron.



2001-ben részt vettek a japán BioFachon és megalakul a Byodo CateringLine.

2005 óta rendszeresen részt vesznek a DLG versenyben, ahol több aranyérmet is nyertek.

2006-ban ismét bővül a kínálat két egyedi, innovatív újdonsággal, a fügés mustárral és a citrombalzsammal. A cég együttműködést köt Konrad Geiger séffel.

2008-ban a cég egy megújuló energiaforrású új központba költözik.



Számos díjjal jutalmazták a Byodo különlegességeit az évek folyamán. 2010-ben útjára indultak az első főzős workshopok.

2013-ban a Méhek éve keretében támogatják a fiatal organikus méhészeket és ebben az esztendőben debütál internetes áruházuk.

2014-ben együttműködés jön létre a Michelin-csillagos séffel, Alexander Huberrel és a nagysikerű vegán majonéz bekerül a kínálatba.

A márka certifikációi

BIO

A márka termékei

Bio enyhén csípős mustár
Byodo

Bio enyhén csípős mustár

(200 ml)

720 Ft
Atlanti fűszeres tengeri só
Byodo

Atlanti fűszeres tengeri só

(125 g)

750 Ft
Bio vörösborecet (6%)
Byodo

Bio vörösborecet (6%)

(500 ml)

990 Ft

Szállítás

15.000 Ft-os rendelés felett ingyen, alatta 990 Ft-ért szállítjuk a csomagodat!

Tovább olvasom

Legyél a törzsvásárlónk!

Minden vásárlásodat értékes Naurel pontokkal háláljuk meg, melyeket bármikor kedvezményekre válthatsz!

Tovább olvasom

Biztonságos vásárlás

A vásárlások során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

Tovább olvasom

Kérdésed van?

Információra, technikai segítségre van szükséged? Rendelésed felől érdeklődsz? Segítünk!

Tovább olvasom