Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.
Márkák

Bauck Hof

Bauck Hof

A Bauck Hof egy családi vállalkozás, amelynek gyökerei egészen 1932-ig nyúlnak vissza. Ekkor alapította meg biodinamikus gazdaságát a nagypapa, Eduard Bauck Klein Süstedtben. Ma a gazdaság 3 helyszínen működik, 1959 óta Amelinghausenben és 1969 óta Stütsensenben is, és mintegy 140 embernek ad munkát.

A farmok mellett pékséget, tejfeldolgozó üzemet is működtetnek, és parkosítással, kutatással, szél- és vízierőművekkel foglalkoznak, valamint a Waldorf iskolákban tartanak mezőgazdasági gyakorlatot. Sokszínűségüket számtalan díjjal jutalmazták.

A család a három gazdaságot 1969-ben Gemeinnützigen Landbauforschungsgesellschaft részére adományozta, így nem örökölhető és nem adható el. Ezzel is biztosítva hosszú távú működését és az ott dolgozó családok megélhetését.

A Bauck Hof egy ún. demeter gazdaság, ez a biodinamikus gazdálkodás védett márkaneve. A demeter minősítésű gazdaságokban nem használnak kémiai növényvédőszereket és génmódosított alapanyagokat, a talajt szerves trágyával javítják fel, gyógynövényekkel és gyógynövényes készítményekkel védekeznek a károkozók ellen, mint pl. szilícium-dioxid, tölgyfa kérge vagy zsurló. A vetés és az aratás kozmikus ritmus szerint zajlik, és az egész gazdálkodás középpontjában az emberek, az állatok, a növények és a természet igényei és egészséges együttműködésük áll.

A Demeter gazdaságokban ternelt élelmiszerek a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, azok messze túlmutatnak az EU biotermékekre vonatkozó rendeletein.

A Bauck Hof kínálatában főleg lisztek és gabonafélék szerepelnek. A közel 140 féle termék között találhatók különböző kenyérlisztek- és keverékek, édes gyümölcs pürék, egészséges gabonák. Sőt, az egyre nagyobb igényhez alkalmazkodva gluténmentes, búzamentes és vegán termékeket is fejlesztettek. A Bauck Hof márka garancia a hagyományok tiszteletére, a magas minőségre, valamint az egészséges és könnyen elkészíthető ételekre.

Szállítás

15.000 Ft-os rendelés felett ingyen, alatta 990 Ft-ért szállítjuk a csomagodat!

Tovább olvasom

Legyél a törzsvásárlónk!

Minden vásárlásodat értékes Naurel pontokkal háláljuk meg, melyeket bármikor kedvezményekre válthatsz!

Tovább olvasom

Biztonságos vásárlás

A vásárlások során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

Tovább olvasom

Kérdésed van?

Információra, technikai segítségre van szükséged? Rendelésed felől érdeklődsz? Segítünk!

Tovább olvasom