Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Újabb szakmai díjjal gazdagodott a Naurel, köszönjük neked

Csütörtök, December 22. 2016.

Az év végi hajtásban, vég nélküli csomagolások, újabb és újabb márkák bevezetése mellett majdnem elfelejtettem elmesélni az utóbbi hónapok egyik legnagyobb, legfantasztikusabb hírét: 5 szakmai díjat is nyert a Naurel a Marketing Gyémánt Díj elnevezésű pályázaton.

Újabb szakmai díjjal gazdagodott a Naurel, köszönjük neked

Bár a díjátadó már hetekkel ezelőtt lezajlott, a mai napig alig hisszük el, hogy Naurel 3 kategóriában is nyerni tudott, és emelett 2 különdíjat is bezsebelt. De nem szaladok előre, biztosan az érdekel, hogy mi ez egyáltalán, és miért kell neki annyira örülni? Elmesélem!

A Marketing Gyémánt Díjról

A Marketing Gyémánt Díj az egyik legrangosabb szakmai elismerés, amit csak vállalkozás kaphat ma Magyarországon. Az egészet a Magyar Marketing Szövetség szervezi, a díjátadót pedig az Országos Marketing konferencián tartják, idén ez november 17-ére esett. 

A pályázat legfőképp a marketingtevékenység sokszínűségére, eredményességére és a sikeres, hatékony marketingmegoldásokra szeretné felhívni a figyelmet. Talán már észrevetted, hogy ezekben a Naurel úttörőnek számít. Gondolj csak a Shopinstára, a rengeteg innovatív játékunkra, a webáruház fantasztikus funkcióira vagy az ingyenes szolgáltatásainkra. 

Ezekre egytől egyig nagyon büszkék vagyunk, hiszen rengeteg ember nagyon sok munkája fekszik benne, és minden egyes fejlesztéssel és megvalósítással azt szeretnénk, hogy még szívesebben használd a Naurelt, még jobban szeress minket. 

Na de vissza a Marketing Gyémánt Díjra!
Az idei pályázatra 65 nevezés érkezett 9 kategóriában. A pályaműveket pedig ismert szakemberekből álló, szakértő zsűri értékelte. A zsűri az értékelésben a megalapozott tervezést, a kreativitást, a szakszerű megvalósítást és a kitűzött célok elérését kiemelten figyelte. Az ezekre adott összpontszámok alapján derült ki, hogy ki nyerte az adott kategóriát.

3 Marketing Gyémánt Díjat nyert a Naurel

Képzeld, a 9 kiírt kategóriából a Naurel 4-ben is pályázott, 3-ban pedig az összesítés alapján minket hoztak ki nyertesnek. Szinte hihetetlen, igaz? 

Emlékszel, tavaly is nyertünk már tartalommarketing kategóriában, idén ismét mi lettünk a kategória nyertesei, emellett pedig még az Online felületekre integrált kampány és a Közösségi média megoldások kategóriákban is mi voltunk a legjobbak. 

A sikereknek azonban itt még korántsem volt vége!

Plusz 2 különdíjat is nekünk ítélt a zsűri

A legtöbb Marketing Gyémánt díjat bezsebelő vállalkozás ugyanis a verseny fődíját is megnyeri, és nem fogod kitalálni, de ezt is a Naurel Manufaktúra Kft. nyerte. Ezzel mi lettünk Az Év Marketingaktív Vállalkozása is 2016-ban. 

Itt azonban még mindig nem ülhettünk le, hiszen a különdíjakat is kiosztották, amelyből szintén jutott a Naurelnek is. A legtöbb pályázatot benyújtó vállalkozás ugyanis a Marketing Nagykövet különdíjban részesült. A díjjal az elmúlt év aktív és komplex marketingtevékenységét ismerték el. 

A Naurel fantasztikus sikereiről a tartalommarketinggel foglalkozó Kontent magazin is írt a 2016-os negyedik számában.

Fantasztikus siker ez számunkra és az egész Naurel család számára, hiszen arra sarkall, hogy tovább haladjunk a kitűzött célunk felé, hogy Magyarország legnagyobb biowebáruházává nőjjünk. Ezek a csodás díjak új lendületet adtak az év végére, és bármennyire fáradtak is vagyunk, alig várjuk, hogy elkezdődjön az új év és végre nektek is megmutathassuk, mi mindennel készülünk még!

Igaz, hogy ezek a díjak leginkább marketingszakmai elismerések, de közvetve mégis, nektek felhasználóknak is köszönhetjük őket, hiszen mindent értetek, a Naurel családért teszünk, és fő célként mindig ott lebeg a szemünk előtt, hogy a lehető legjobb, legprofesszionálisabb weboldalt és szolgáltatásokat alkossunk Nektek.

Köszönjük, hogy a Naurel vásárlója vagy, és hálásak vagyunk, hogy támogatsz minket.

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk