Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Új raktárba költözött a Naurel

Csütörtök, Július 28. 2016.

2016 nyarán, alig egy évvel a Naurel indulása után, újabb jelentős mérföldkőhöz érkeztünk: költözik a Naurel raktára. Ez egy hónapok óta aktuális és egyre sürgetőbb lépés volt, de ahogy minden komplikált esetben, mi is csak toltuk és toltuk a megvalósítást. Olvass tovább, elmesélem, miért is volt annyira szükség a költözésre!

Új raktárba költözött a Naurel

Egyszerűbb, kényelmesebb és tágasabb

Egyszerűbb, kényelmesebb és tágasabb. Talán így foglalhatnám össze a legegyszerűbben, hogy miért volt annyira égető egy új és nagyobb raktárba költözni. Na és persze mint mindig, most is készülünk valamire!

A jelenlegi raktárban, Balatonfüreden maga az iroda és a raktár két különböző épületben kapott helyett, így a beérkezett megrendelések összekészítésekor listát írtunk a megrendelt termékekről, a listával átsétáltunk a raktárba, összegyűjtöttük, amit kellett, majd vissza az irodába, ahol csinos kis dobozokba csomagoltuk őket. A bonyolult folyamat miatt nagyon koncentráltunk, hogy semmi ne maradjon le.

De ahogy nőtt a megrendelések száma vagy éppen futott egy nagyobb Naureles akció, egyre fárasztóbbá vált ez a fajta rendszer, ezért egyre többször került szóba, hogy egy másik, kényelmesebb raktárba kellene költözni.

De az élet újra közbeszólt

Néhány héttel ezelőtt aztán a szokásos heti meetingen olyannyira sziporkáztak az ötletek, annyi újító, innovatív és előremutató fejlesztési elképzelések születtek, hogy kimondtuk: ha ezeket mind meg szeretnénk valósítani, most azonnal költöznünk kell.

Így hát lázas raktárkeresésbe kezdtünk és találtunk is egy kényelmesebb, tágasabb és praktikusabb helyiséget, ahova azonnal beleképzeltük a Naurel raktárkészletet, a mindennapi feladatok kivitelezését és a csomagösszeállítás folyamatát. Minden tökéletesnek tűnt. Kitűztük ezért a költözés időpontját: július 28-29-én költözünk.

Persze a költözést megelőző hetek sem teltek nyugodtan. Takarítottunk, dobozoltunk, ötleteltünk, hogyan lehetne mindent a lehető legegyszerűbben és legpraktikusabban megoldani. Zora is nagyon szorgalmasan segédkezett.

Szerencsére a Naurel csapat most is megmutatta erejét, abszolút gördülékenyen és problémamentesen sikerült átköltöznünk az új raktárba. És bár a nap végére mindannyian nagyon elfáradtunk, az új, csodásabb raktár látványa mindannyiunkat felvillanyozott.

És hogy, mire készülünk? Az még egyelőre maradjon titok, de nagyon fogsz neki örülni, azt garantálom! Hamarosan mindenre fény derül!

Fotók: Rácz Krisztina

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Kapcsolódó termékek

Organikus chilis hajnövesztő szérum
Wooden Spoon

Organikus chilis hajnövesztő szérum

(30 ml)

4 990 Ft
Afrikai narancs testápoló
Evolve Organic Beauty

Afrikai narancs testápoló
száraz bőrre
(250 ml)

6 290 Ft
Alumínium mentes bergamott-lime dezodor
Schmidt's

Alumínium mentes bergamott-lime dezodor

(92 g és továbbiak)

3 790 Ft
További részletek >

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk