Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Te biztosan tudod, hogy mit eszik a babád?

Kedd, Május 24. 2016.

Néhány évvel ezelőtt hatalmas felháborodást váltott ki, amikor egy szlovák márkájú bébiételben határérték feletti növényvédőszer-maradványt találtak a vizsgálatok során. Bár a botrány kirobbanásakor Zora még nem született meg, mégis elgondolkodtatott, hogy mennyire lehetünk biztosak a gyártók megbízhatóságát illetően?

Te biztosan tudod, hogy mit eszik a babád?

Akkoriban végül nem vittem tovább a gondolatmenetet, mert nem volt még aktuális. Azonban amikor Zora életében is elérkezett a hozzátáplálás időszaka, gyanakodva emeltem le a polcokról a bébiknek szánt ételeket. Valamiféle bizonyítékot kerestem, ami megnyugtat, amire támaszkodhatok és amiben bízhatok. 

Azt már az elején eldöntöttem, hogy kizárólag bio bébiételeket kap majd és azt is tudtam, hogy a mi pörgős életvitelünk mellett nem fogom tudni kikerülni az előre elkészített bébiételeket. Így hát komoly kutatásba kezdtem a felhasznált alapanyagokat, az összetételt, a cégfilozófiákat és a gyártási mechanizmusokat illetően. Így bukkantam az Ella’s Kitchen termékekre. Persze azonnal kíváncsi lettem, hogyan tudtak 12,3%-os részesedést elérni az angol bébiétel piacon.

Az otthon íze

A kis családi vállalkozást alapvetően a saját igényeik hívták életre, hiszen imádott kislányuk számára szerettek volna minél zamatosabb és változatosabb ízeket kínálni. Talán ezért is tűnik úgy az Ella’s Kitchen bébiételek kóstoláskor, mintha egy otthon készült ételt fogyasztanánk.

Színtiszta zöldség és gyümölcs

Különösen szimpatikus volt, hogy a bébiételeik színtiszta gyümölcs- és zöldségpürék, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott sót és finomított cukrot, mesterséges adalékanyagokat, génmanipulált összetevőket vagy felvizezett koncentrátumokat. Ráadásul az összes összetevő ökológiailag ellenőrzött, bio gazdaságból származik.

Kis gourmandok

Valahol egyszer azt olvastam, hogy az étkezési szokásainkat nagyban befolyásolja, hogy az életünk első 3 évében milyen ételeket fogyasztunk. Hiszen ez hatással lesz a felnőttkori táplálkozásunkra is. Nagyon tetszik ezért, hogy az Ella’s Kitchen bébiételek fejlesztését hosszas kutatómunka előzi meg, amelyben az ételek és az alapanyagok szakértői, a szülők és a gyerekek is részt vesznek. Így olyan változatos, tápláló és finom bébiételek készülnek, amelyek a korosztálynak megfelelő és a fejlődést támogató tápanyagokat tartalmaznak. Szerencsére nem kell leragadni az unásig ismételt ízkominációk mellett, és nevelhetünk igazi kis gourmandokat is.

Bárhol, bármikor, kényelmesen, egészségesen

Mivel Zora és a Naurel nagyjából egyidősek, akkoriban az anyai teendők mellett a weboldallal is rengeteg tennivaló akadt. A két gyermekem mellett viszont a főzésre már sokszor nem maradt idő. Az Ella’s Kitchen bébiételek azonban ilyenkor is megmentettek. A praktikus, vidám és visszazárható csomagolású finomságokat vihettük a játszótérre, az irodába, a hivatalba, hiszen könnyen kibonthatók, az ételek pedig a csomagolásból is kényelmesen elfogyaszthatók. Se tányér, se evőeszköz nem kell hozzá.

... és a bizonyíték

A választásnál persze döntő szerepet játszott a már korábban is említett bizonyíték, amelyet annyira kerestem a bébiételek csomagolásán. Az Ella’s Kitchen bébiételeken ugyanis ott díszelegnek a jól ismert, nemzetközi Soil Association Organic és az USDA Organic logók. Mindkét szervezet rendkívül szigorú elbírálást követően állítja ki a tanúsítványait, ezért az ilyen certifikációkkal ellátott élelmiszerek vásárlásával biztosak lehetünk benne, hogy csakis a legjobbat kapjuk.

Válaszd Te is az Ella’s Kitchen bébiételeket »

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk