Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Szuperételekkel indít a Naurel saját márkás világa

Hétfő, Január 23. 2017.

Sokat készültünk rá, sok tervezés és tesztelés van mögötte, de ma végre elindul a Naurel saját márkás világa, rögtön 45 szuperétellel. A lista azonban még sokat fog bővülni. Ma pedig a kulisszák mögé is bepillanthatsz!

Szuperételekkel indít a Naurel saját márkás világa

Évekkel ezelőtt, amikor kitaláltam a Naurelt, minden tervemben saját márkás termékek szerepeltek. Egy új bio kozmetikum-márkáról álmodoztam, az elvárásokat pedig természetesen a legszigorúbb certifikációk szintjére helyeztem.

Előtte évekig követtem a rendeket, vizsgáltuk a férjemmel a legjobb külföldi biokozmetikumok gyártóit - amelyek termékei ma egyébként megtalálhatók a Naurel webáruházban -, hogyan csinálják, mire figyelnek, milyen szempontjaik vannak az alapanyagok kiválasztásánál, a gyártási- és csomagolási technológia során. És ugyanezt a szintet szerettem volna én is megvalósítani.

A saját márkás biokozmetikumok terve akkor nem jött össze, helyette viszont elindult a Naurel webáruház tele csupa biocsodával. Az élet pedig azóta bebizonyította, hogy az akkori magas elvárásaink abszolút jogosak voltak, és jól tettük, hogy nem mentünk bele a kínált kompromisszumokba.

A gondolatból valóság lesz

A saját márkás termékek gondolata azonban csak nem hagyott nyugodni. És egy mesés véletlennek köszönhetően - véletlenek márpedig nincsenek - találkoztam a szuperételekkel.

Egy külföldi nyaralás során az egyik tudatosan egészséges életmódot folytató ismerősöm itta folyton a színes porokból készült italokat. Amikor pedig rákérdeztem, hogy mégis mi az amivel dúsítja az ételeit és az italait, hosszas mesélésbe kezdett:

Mesélt a gyümölcsök egyre alacsonyabb tápanyagtartalmáról, az egészség fontosságáról, a magas vitaminigényről és azokról a szuper ételekről, amelyek a lehető legtöbb, az ember számára hasznosítható vitamint és ásványi anyagot egyszerre tartalmazzák. Na és persze a belőlük készülő koncentrált termékekről, amelyek porított formában tartalmazzák az összes hatóanyagot, alakjuk miatt azonban egyszerűen és bármikor bevihetők.

Ahogy hazaértük lázas információgyűjtésbe fogtam. Mindent tudni akartam a külföldön csak superfoodként ismert termékekről. Hetekig csak olvastam és olvastam, beszerzési forrásokat kerestem, aztán persze én is kipróbáltam. Bár az íze elsőre nem győzött meg, tudtam, hogy a benne lévő hasznos vitaminok és ásványi anyagok miatt fogyasztom, hogy ne legyek beteg vagy ha mégis megbetegszem, könnyebben épüljek fel. A szuperételek pillanatok alatt lettek a mindennapjaink része, és előtört újra a saját márkás termékek gondolata.

Így születtek a Naurel szuperételek

Az információgyűjtés közben tapasztaltam, hogy külföldön óriási népszerűségnek örvendenek a szuperételek. Kimagasló vitamin- és ásványianyag-tartalmuk, valamint könnyű fogyaszthatóságuk miatt gyorsan az egészséges táplálkozás fontos elemévé váltak. És bár itthon is kaphatóak, sokszor tapasztaltam, hogy a minőségük nem mindig felel meg az általunk már elvárt szintnek. Közben érdekes módon a Naurel törzsvásárlóitól is egyre többször érkezett a kérdés, hogy mikor lesznek a Naurel webáruházban is szuperételek.

Elkezdtünk hát beszállítókat és gyártókat keresni. A kiválasztás legfőbb szempontja az volt, hogy a készítmények kizárólag a legmagasabb minőségű bio összetevőkből készüljenek, hiszen csak így kaphatnak Naurel logót, és kerülhetnek fel a Naurel webáruház szigorúan szűrt termékpalettájára. Rengeteg készítményt, gyártót és beszállítót kipróbáltunk, teszteltünk, mert csakis azokra engedélyezzük a Naurel logó elhelyezését, amelyet tényleg megszerettünk, és jó szívvel ajánlunk Nektek, és fogyasztunk mi magunk is.

Ha egy ideje már követed a Naurel blogot és a Facebook oldalt, akkor tudod, hogy számunkra nagyon fontos a tudatosságra nevelés, hogy eljuttassuk az emberekhez, hogyan tudnak egészségesebben élni, táplálkozni. Az új Naurel szuperételek pedig ennek fontos részét képezik.

Szeretnénk, ha hazánkban is egyre többen megismernék ezeket a tápanyagokban gazdag készítményeket, a rendkívül színes felhasználási lehetőségeit, ezért recepteket, ötleteket és tippeket is megosztunk majd a blogban és a Facebook oldalon is. Szeretnénk ismét új színt hozni a Te és a Naurel család többi tagjának életébe.

A Naurel saját márkás termékekről

Nem adjuk akármihez a nevünket, ezért kiemelten ügyelünk arra, hogy a Naurel saját márkás termékek is mindig a legmagasabb minőséget képviseljék. Mindegyik termék 100%-ban ellenőrzött bio gazdálkodásból származó összetevőkkel készült.

A most megjelenő új, saját márkás Naurel szuperételeket több, mint egy évig teszteltük. Több beszállítót is kipróbáltunk, hogy a jól megszokott, magas Naurel minőséget képviselhessük új termékcsaládunkkal. Volt olyan termék, amelyből több, mint tízfélét is teszteltünk, míg megtaláltuk a legkiválóbb változatot.

Fontosnak tartjuk, hogy minél sokszínűbb legyen a kínálat. Így nálunk megtalálhatóak a kakaóportól a kókuszcukron át, a különféle gyümülcsökből készített, hatóanyagokban gazdag porok, a gyógygombák, a gabonafélék, az algák, valamint a különféle fehérjealapú készítmények is. Mindegyik vegán és gluténmentes, így mindenki kedvére válogathat igényei szerint.

Próbáld ki Te is a Naurel új, saját márkás szuperételeit! Nézd meg itt » 

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk