Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Naurel, Az Év Honlapja

Szerda, December 09. 2015.

Arról már sokat írtam a blog virtuális hasábjain, hogy mennyi munka van mögöttünk ebben az évben. Szerettem volna, ha megkedvelitek a Naurelt és Ti is belekóstoltok az organikus életérzésbe. A leveleitek alapján úgy érzem, ez sikerült és külön öröm számomra, hogy az erőfeszítéseinket szakmai zsűri is elismerte. Boldogan jelentem, hogy 2015-ben E-kereskedelem kategóriában a Naurel lett Az Év Honlapja!

Naurel, Az Év Honlapja

Jó érzés számomra, hogy amellett, hogy egyre többen választjátok a tudatosságot az étkezésetekben, a testápolásban, szakmai szemmel is jó irányba haladunk.

Amikor várandósként kipattant a fejemből a Naurel ötlete, a lelkesedésem vitt előre a munkában. Tudtam, hogy mit szeretnék, milyen irányba haladok, de fogalmam sem volt arról, hogy a magyar közönség mennyire lesz nyitott az organikus termékekre, másoknak is olyan fontos lesz-e az egészséges életmód, mint számomra. Mennyire tudnak az emberek kilépni a komfortzónájukból és valódi lépéseket tenni saját életük megváltoztatásáért és egy környezetkímélő, tudatos új világ megteremtéséért.

Szerettem volna, ha egy olyan honlapot készítünk, amelyet szerettek használni, ahová szívesen tértek vissza. Köszönöm a sok levelet, ötletet, amelyet nap mint nap küldtök, örömmel használom őket. Úgyhogy ez az elismerés egyben a Ti érdemetek is. Hálás vagyok érte.

Noha a Naurel elsősorban a kismamáknak és a tudatos fiatal nők számára kínál organikus különlegességeket, nagyon meghatott az egyik férfi zsűritag értékelése, aki a következőket fogalmazta meg:

„Végre egy olyan nőknek szóló oldal, amit én is szívesen megnézek és végigböngészem az ízlésesen tálalt termékválasztékát”.

A szakmai zsűri továbbá az alábbiakkal indokolta a neves elismerést:

"Az egész honlapra jellemző egy kifinomult, a szélsőségektől mentes, egységes harmonikus színvilág és design. Széles termékválasztékot árusítanak, ugyanakkor mégsem érződik túlzsúfoltnak az oldal. Felkínálja a webáruházak szokásos értékesítési és logisztikai eszközrendszerét, ezen túlmenően minden termék eredetiségét és káros anyag mentességét igazolja. Noha az asztali számítógép változat is reszponzív, a mobilinternetezők számára létezik külön egy mobil változat is a honlapból. Gratulálunk Az Év Honlapja díjhoz!"

Hálásan köszönjük az egész Naurel család nevében!

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk