Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Megszületett…

Csütörtök, Március 05. 2015.

Boldog, izgalommal teli hónapok állnak mögöttem. Zora születése után megvalósult egy újabb álmom, megszületett a Naurel webshop. Hosszú ideig csak ábrándoztam róla, aztán szép lassan összeállt minden.

Megszületett…

Kezdődött a várandósságomat megelőző teljes életmódváltással, mely nagy odafigyelést és sok energiát igényelt, hiszen nem volt egyszerű átállni a teljesen bio háztartásra. Sokszor éreztem becsapva magam, mikor megvásároltam egy-egy egészségesnek hitt terméket és közel sem azt kaptam, amit vártam tőle. Így utólag visszagondolva azonban hálás vagyok ezekért a negatív tapasztalatokért, hiszen hozzásegítettek ahhoz, hogy létrejöjjön a Naurel.

Miközben minőségi, certifikált organikus termékek és márkák után kutattam, magam is kísérleteztem jópár recepttel, melyeket meg is osztottam veletek. A világ számos pontjáról kerestem meg gyártókat, hogy megismerhessem a termékeiket. Az utóbbi hónapok tehát a tesztelésről szóltak. Elhatároztam ugyanis, hogy csak olyan készítményeket hozok el Nektek, melyeket én, a családom, a barátaim is kipróbáltunk, és jó szívvel tudunk ajánlani. Fantasztikus kaland volt: csodás illatok, receptek, különleges összetevők, minden nap egy új tapasztalás. Volt, hogy naphosszat a telefonon csüngtem és a barátnőim lelkes beszámolóját hallgattam az éppen aktuális tesztalanyról. Naurel lázban égtünk mindannyian. Még Zora is, aki jóízűen falta a gyümölcsös pépeket, olykor nagy mosolyok közepette beterítve vele magát és az etetőszéket.

Persze voltak negatív tapasztalataink is, de úgy gondolom, ezek is szükségesek ahhoz, hogy igazán tudjuk az életben, hogy mit is szeretnénk, mik a fontos dolgok és azokat értékelhessük. Nagyon sok erőt adtatok Ti is nekem a Facebook oldalamon illetve itt, a blogon. Mindvégig úgy éreztem, hogy velem vagytok és együtt alkotunk valamit.

Szívügyemmé vált a Naurel. Hogy megmutassam, lehet úgy is élni, hogy nem mérgezzük szervezetünket és környezetünket nap mint nap mesterséges adalékanyagokkal, színezékekkel. Az utóbbi időben mindannyian kicsit eltávolodtunk a természettől, pedig az igazi életerőt csak onnan kaphatjuk. Itt az ideje visszatérni!

Mostanra összeállt a végleges Naurel csapat, benne 15 híres és ismert organikus márkával, csodás test- és babaápolási készítményekkel, illatokkal, sminkekkel, bio pamut és intim higiéniai termékekkel, biológiailag lebomló pelenkákkal, organikus finomságokkal a kicsiknek, valamint környezetkímélő, vegyszermentes háztartási szerekkel. Ha választanom kéne közülük egy kedvencet, nem tudnék, mert annyira a szívemhez nőttek mindannyian. Ahogyan egy anya sem tud választani a gyermekei közül. Mindegyik más, mindegyik a maga nemében csodás.

Elárulom, az út itt még nem ért véget, mert számtalan további tervem van, amelyekről hamarosan beszámolok Nektek. Addig is élvezzétek a Naurel kínálatát!


Neked már van kedvenced?
 

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk