Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Karácsonyi gondolatok egy kismama tollából

Hétfő, December 22. 2014.

Karácsony közeledtével mindig megérint az ünnep hangulata, idén azonban ezek az érzelmek teljesen átalakultak bennem, sokkal mélyebbek és erőteljesebbek, mint valaha. Zora érkezésével teljesen megváltozott az életünk, Ő a mi nagy ajándékunk a mosolyával, a lényével, a szeretetével.

Karácsonyi gondolatok egy kismama tollából

Ő varázsolja számunkra igazivá ezt a karácsonyt és mi is elkövetünk mindent, hogy csodálatos legyen az ünnep, még ha csak a következő években tudjuk is majd igazán emlékezetessé tenni számára ezeket a meghitt órákat.

Már alig várom, hogy lássam majd a cseperedő Zora arcán azt az örömöt és boldogságot, mellyel a karácsony fényei töltik meg. Az izgatott közös készülődést, a várakozást a Mikulásra és a Jézuskára, a gyertyagyújtásra, az ajándékokra, úgy ahogyan én is vártam annak idején, és ahogy a bennem élő gyermek még a mai napig vágyakozik.

Boldog karácsonyt!

Ilyenkor mindig nosztalgikus hangulatba kerülök és szeretettel gondolok vissza kislánykorom meghitt világára, a csodás családdal töltött ünnepekre, a gyönyörű hóesésre, a nagy nevetésekre és közös sütimajszolásokra, amikor minden olyan volt, mint egy álom. Ezt az álmot pedig most a saját családunkban kelthetem életre. Olyan jó érzés az egész éves rohanás után egy kicsit visszavonulni, élvezni a közös együttlétet és közben átgondolni mindazt, amit az elmúlt év adott számunkra. Meghallgatni ezeregyedszerre is a karácsonyi dalokat, vagy a nagycsaládi evés-ivás után csak pihenni és összebújni.

Sajnos az utóbbi időben a karácsony nem arról szól, amiről kellene. Kizárólag a vásárlásról, az ajándékokról, a megfelelésről, a stresszről, hogy kész lesz-e időben az ünnepi menü. Én elhatároztam, hogy nem adom magam át magam a ’vásárolj-minél-több-ajándékot’-trendnek, és nem pályázom a legjobb karácsonyi háziasszony címre sem. Egyszerűen csak szeretnék kialakítani egy meghitt miliőt. Szeretném, hogy ha Zora felnő, olyan dolgokra emlékezzen, mint az együttlét és az egymásra való odafigyelés öröme. Hogy a karácsony belülről érintse meg.

Boldog karácsonyt Mindenkinek!
 

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk