Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Ismerd meg a Naurel új csapatát

Csütörtök, Február 01. 2018.

Múlt hónapban új fordulatot vett a Naurel webáruház élete, és Kitti helyett Kelly került a csapat élére. A váltás rengeteg újdonságot tartogat még a jövőben, és Kellyvel persze új, lelkes tagok is csatlakoztak a Naurel csapatához. Ismerd meg a kibővült Naurel csapatot!

Ismerd meg a Naurel új csapatát

Pálinkás-Kutasi Kelly

 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

Kitti távozásával 2017. december 1-én kerültem a Naurel csapat élére. Nagyon izgatott vagyok, rengeteg tervem és ötletem van. De célom, hogy a Naurel szemlélete, értékrendje és iránya a jövőben is megmaradjon.

Hogy kerültél a csapatba?

Néhány éve, egy üzleti vacsorán ismerkedtem meg Kittivel, a Naurel alapítójával és azonnal megtaláltuk a közös hangot. Nagyon sokat beszélgettünk az egészséges életmódról, az életmódváltásról, és amikor Kitti később elárulta, hogy új tervei vannak, azonnal tudtam, hogy a Naurel tökéletesen beleillene a KELLYS HUNGARY koncepcióba.

Mi a feladatod?

A KELLYS HUNGARY alapítójaként és társtulajdonosaként a Naurellel még egy “gyermeket” kaptam. Elsősorban szakmai támogatóként segítem a csapat mindennapi munkáját, a cég arcaként pedig a jövőben többet láthattok majd a blogban, a közösségi oldalakon és egyéb felületeken is.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Nagyon izgalmas a Naurel új világa. Szeretem, hogy lelkes, ambíciózus emberek vesznek körül, akik minden gondolatukkal a Naurelért élnek. Nagyon jó ilyen környezetben dolgozni és létezni, engem is motivál.

Hogy telik egy napod?

Mivel a cégcsoportunk tevékenysége eléggé szerteágazó, ezért a napjaim minden perce szigorúan be van osztva. Reggel 7-kor kelek, majd egy finom és egészséges reggeli után indulhat a nap. A cégünk különböző részleterületei tartoznak hozzám, mindegyiket nyomon követem, irányítom, koordinálom. Közben persze a napi testmozgásra is szakítok időt. Nem unatkozom. Általában éjfélkor kerülök ágyba, de imádom ezt csinálni.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Mindig is azt vallottam, hogy az egészségtudatos életmódhoz a helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett az is nagyon fontos, hogy mivel érintkezik a bőrünk. Örülök, hogy részt vehetek ennek népszerűsítésében a Naurel segítségével.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

A feltöltődést számomra sokszor az újabb tudás megszerzése jelenti, így esténként olvasni szoktam vagy zenét hallgatok, edzek, vagy meditatív mandalákat színezek.

Magicz Ildikó

 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2017. december 1-én, Kelly érkezésével együtt kerültem a Naurel csapatba.

Hogy kerültél a csapatba?

Egyike lettem azon újdonságoknak, melyek a KELLYS HUNGARY-vel érkeztek a Naurel életébe.

Mi a feladatod?

A KELLYS HUNGARY marketing managereként igyekszem mindenben segíteni a Naurel szakmai stábját – gondolok itt azokra a területekre és projektekre, amelyekben a kellysshop.hu, illetve a központi marketing szorosan összekapcsolódik a Naurel működésével.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Szeretem a pontosságot, a céltudatosságot és az elszántságot. Rosszul tűröm a negatív mentalitást és a lustaságot.

Hogy telik egy napod?

Budapesten élek és dolgozom, a KELLYS HUNGARY központi irodájában. A napom nagy részét a számítógépem előtt töltöm, a feladatkörömbe tartozó kreatív feladatok ellátásával, illetve az ezekkel járó adminisztrációval. Ha pedig épp nem a billentyűzetet koptatom, akkor a cégünk megjelenéseit, rendezvényeit intézem, a város különböző pontjain.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Közel áll hozzám a természetesség, az organikus termékek világa, hiszen jómagam is az egészségtudatos, környezetet óvó életmód híve és követője vagyok. Örülök, hogy a munkám, illetve a cég, amit képviselek is olyan értékeket követ, amelyekkel teljes mértékben tudok azonosulni.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Az estéimet többnyire aktív/passzív pihenéssel töltöm – rengeteget olvasok, nagyon szeretek főzni, edzőterembe járok vagy legnagyobb szenvedélyemnek, a táncnak hódolok.

Kövecses Kata
 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2015 január óta vagyok a Naurel munkatársa.

Hogy kerültél a csapatba?

Külföldről hazatérve Veszpémből leköltöztem párommal a Balaton mellé, és mivel Balatonfüred mindig fontos szerepet játszott az életemben, itt kerestem először állaslehetőségeket.

Ekkor találkoztam a facebookon a hirdetéssel, amely egy fiatal, dinamikus csapatba keresett új kollégákat. Már az állásinterjú jó hangulatban telt, és úgy érzem, azóta is egy olyan pozitív, pezsgő környezet vesz körül, amiben nagyon jó dolgozni.

Mi a feladatod?

A Naurel projektvezetőjeként nagyon sokrétű feladatkörrel rendelkezem, gyakorlatilag minden munkafolyamatban részt veszek, ami a céget érinti.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Az új termékek, termékcsaládok felkutatását szeretem a legjobban csinálni. Elképesztő mennyi csodás organikus készítmény van, ami még felfedezésre vár. Továbbá mindig nagy izgalommal várom, milyenek lesznek a visszajelzések az általunk talált és forgalmazott kincsekre.

A régi csomagolóanyagunk, a fagyapot sokszor okozott bosszúságot. Minden ruhadarabomba befurkálta magát és szerintem még sokáig fogok találni itt-ott gyapotszálakat. :)

Hogy telik egy napod?

A Naurelnél nincs két egyforma nap, folyamatosan új projektek, kihívások jönnek szembe velem, így egy, ami minden napban közös: garantáltam sosem unatkozom.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

100%-ban azonosulni tudok a cég filozófiájával, miszerint szerencsés lenne, ha az emberek felhagynának a vegyszerek alkalmazásával. Amennyiben van lehetőségünk hozzájutni káros anyagoktól mentes termékhez, miért ne választanánk azokat?

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

A párommal, a családommal, és a kutyáimmal szeretek leginkább időt tölteni. Legyen szó akár egy kiadós sétáról, vagy egy otthon kucorgós estéről, velük mindig fel tudok töltődni a másnapi munkára.

Réger Beatrix

 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2017 márciusa óta vagyok a Naurel munkatársa.

Hogy kerültél a csapatba?

Kittivel és Alberttel a Naurel eredeti alapítóival már évekkel ezelőtt megismerkedtem, ekkor találkoztam a Naurel termékeivel is, melyeket a szakmai “ártalomnak” köszönhetően azonnal kipróbáltam.

Akkoriban egy telekommunikációs cégnél dolgoztam, ahol Alberték az ügyfeleim voltak, így elsők között értesültek váltási szándékaimról. Ekkor kaptam egy lehetőséget tőlük, hogy a csapat tagja legyek, korábbi kozmetikus szakmám tapasztalatait kihasználva a cégnél. Nagy örömmel vettem a felkérést! Azóta már tovább öröklődött a cég, velünk együtt!

Mi a feladatod?

Vannak állandó feladataim, mint a termékek menedzselése, a közösségi felületek naprakész kezelése, ügyfélszolgálati feladatok, sminktanácsadás, és vannak újabb és újabb saját projektek. Ezeken kívül, minden napra jut valami új dolog is, amihez kreativitásra van szükség, vagy éppen egy kis kutatómunkára. Van, amikor irodán kívül tartózkodom, ilyenkor kozmetikusokat, sminkeseket látogatok meg, ahol bemutatom termékeinket.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Őszintén nem tudok olyat mondani, amit kevésbé szeretnék a munkám során.
Élvezem az új kihívásokat, rengeteget tanulok belőlük. A Naurel lehetőséget ad arra, hogy megtaláld, amiben a legjobban kitudsz teljesedni, és teljes mértékben támogatja azt.
A kozmetikumokért pedig rajongok, nagyon sok kedvencem lett.

Hogy telik egy napod?

Nincs két egyforma nap, de próbáltunk mégis rendszert vinni bele. Délelőtt mindig átnézem az aznapi teendőket, az e-maileket megválaszolom, meghirdetek egy-egy játékot, akciót, amit éppen beterveztünk, és minden délelőttre jut 2-3 sminktanácsadás is. Délutánra mindig a nagyobb volumenű feladatok maradnak. Sosem unatkozunk. Heti egy meetinget is tartunk, ahol összeülünk és újabb célokat, terveket, heti témákat tűzünk ki.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Annak ellenére, hogy rengeteg feladat vár ránk nap, mint nap, jó érzéssel jövök be dolgozni, és a szabadnapjaimon sem bírom ki, hogy ne olvasgassak bele az e-mailekbe. Nagyon szeretem azt, amit csinálok, és ez nagyon nagy kiváltság.
Igazán remek csapat áll a Naurel mögött, szeretem, hogy mindig jó a hangulat, figyelmesek és segítőkészek vagyunk egymással. Mindenki elkötelezetten és felelősségteljesen végzi a feladatát, bármilyen gondom adódik, rugalmasan kezelik, és mindig számíthatok segítségre.

Az iroda kialakítása is gondoskodik a komfortérzetről, szeretek itt bent lenni.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Munka után sietek haza, ahol Kajla kutyusom már nagyon vár, hogy menjünk egy nagy sétára, utána pedig a párommal találunk ki közös programokat. Nagyon szeretek kirándulni, vagy a családommal összeülni egy fergeteges társasjátékhoz, nekem ők adják a feltöltődést.

Kovácsné Bozó Anna
 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

Szintén 2017. decemberében kerültem a Naurel csapatába, Kelly révén.

Hogy kerültél a csapatba?

A Kellys Healthy Life Kft-nél dolgozom 2017. június 1-től, mint beszerzési vezető és a Naurel webáruház átvételével "megörököltek" engem is.

Mi a feladatod?

Fő feladatom az import koordinálása, de aktívan részt veszek az export és a magyarországi forgalmazás lebonyolításában is. A Naurel becsatlakozásával ez a feladat annyival bővült ki, hogy össze kell hangolnom a szállítmányok fuvarszervezését a megfelelő költséghatékonyság elérése érdekében.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Szeretem az új kollégákat, segítőkészek, gyakorlatiasak és úgy látom szakmailag is nagyon felkészültek. Remélem sokat tanulhatok majd tőlük a jövőben.

Hogy telik egy napod?

Főleg munkával telnek a napjaim, 7:30 - 16:30-ig az irodában dolgozok, majd utána otthon megkezdődik a második műszak is. Mint családanya (15 éves fiam van). nap mint nap újabb és újabb kihívásokkal kell szembenéznem a napi háztartási robotmunka mellett.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Nagyon jó a csapat. Tetszenek továbbá a termékek is.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Belefogok a még fárasztóbb házimunkába, ami unalmas ugyan, de kikapcsol a napi agymunka után. Nagyon szeretek főzni, sütni és ha marad egy kis időm magamra – akkor azt olvasással töltöm.

Erdélyi Gyöngyi
 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2017 decembere óta vagyok a csapat tagja.

Hogy kerültél a csapatba?

Az egyik jelenlegi kolleganőm, Zsuzsa hívta fel a figyelmemet, hogy a cég alkalmazottakat keres így jelentkeztem az állásra.

Mi a feladatod?

Pontosan és gyorsan összeállítom a csomagokat, majd megfelelő címkézés után átadom őket a futárnak. Ezenkívül az éppen esedékes feladatokat látom el, például leltár készítése, új termékek polcokra rendezése illetve felcímkézése.

Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Szeretem, ha a munkahelyemen nem kell számítógép előtt ülnöm, hanem mozoghatok. Kedvenc tevékenységeim közé tartozik a csomagok összekészítése illetve a termékek rendszerezése.

Hogy telik egy napod?

Délelőtt a rendeléseket állítom össze, délután pedig rendezgetem a termékeket. Ha szükséges leltározok vagy az új árut teszem a polcokra miután felcímkéztem őket.

Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

A Naurelnél remek a közösség, mindenki megértő kedves és segítőkész. Itt öröm a munka.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Miután végeztem, hazamegyek a családomhoz. Bár néha elfeledkezem az idő múlásáról és kollégáim figyelmeztetnek rá, hogy lassan induljak el haza.


Nagy Krisztina
 

Mióta dolgozol a Naurelnél?

2017 Decembere óta vagyok Naureles.

Hogy kerültél a csapatba?

Egy ismerősöm ajánlotta fel a munkalehetőséget, így jelentkeztem a csapatba.

Mi a feladatod?

Ha áru érkezik, leszámolom a termékeket, és felrakom a polcokra, szükség esetén fel is címkézem őket. Délelőtt összeállítom a csomagokat, amikor pedig mindennel végeztem és maradt egy kis időm, rendet teszek a polcokon.


Mit szeretsz/utálsz a legjobban?

Szeretem esztétikusan elrendezni a termékeket a polcon és csomagban egyaránt, és szívesen is csinálom. Nagy segítség ha jól átlátható a készlet a raktárban. Sajnos a szállítás során nem mindig marad úgy a csomag belseje ahogy én azt elrendeztem, így ez az egy dolog ami néha bosszúságot okoz.

Hogy telik egy napod?

Reggel megiszom a kávém és nincs megállás! Amíg nem jön a futár összeállítom a csomagokat. A futár távozása után, előkészülünk a következő napra, de van hogy címkézem a termékeket, amik éppen érkeztek. A napi megszokott feladatok mellett mindig jut valami más is, amivel Kollégáim munkáját tudom segíteni.  


Miért szeretsz a Naurelnél dolgozni?

Szeretek itt dolgzni, mert jó a társaság, és élvezem a csomagok összekészítését is.

Mit csinálsz egy fárasztó Naureles nap után?

Munka után hazamegyek, kellemesen elfáradva, de mindig marad egy kis energiám rajzolni még, ez a kedvenc hobbim. :) 

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk