Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Húsvéti egészséges sütemény: kókuszos muffin vaníliás krémmel

Csütörtök, Április 13. 2017.

Már hetekkel ezelőtt elkezdtünk beszélgetni Zorával a Húsvétról, és határozottan kikötötte, hogy idén is sütit akar sütni. Sütöttünk is.

Húsvéti egészséges sütemény: kókuszos muffin vaníliás krémmel

A tavalyi répatorta sikerén felbuzdulva idén is nagy lelkesedéssel álltunk neki a húsvéti sütemény készítésének. Azzal az előnnyel, hogy idén már az egészséges hozzávalók a Naurel raktárában sorakoztak. 

A receptek közül Zora választott, és persze nem is lepődtem meg, hogy a cuki kókuszos-nyuszis muffinok lettek a befutók. Ezek az egyszerűen és gyorsan elkészíthető sütemények nagyon mutatósak, egészségesek és a gyerekek is rajonganak az aranyos formákért. 

Kókuszos muffin vaníliás krémmel

Hozzávalók:

Tészta

- 1 bögre Biorganik Bio kókuszliszt
- 1 bögre Biorganik Bio nádcukor
- 1 bögre GreenMark Organic Bio kókuszreszelék
- 1 bögre tej
- 1 csomag Lecker's Bio borkő sütőpor
- 2 tojás

Krém

- 1 csomag Byodo Gluténmentes vanília puding
- 2,5 dl tej
- 12,5 dkg margarin
- 1 csomag Lecker's Bio bourbon vaníliás cukor

Elkészítés:

Lisztet elkeverjük a sütőporral és egy csipet sóval. Hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a kókuszt, és végül a tejet. Jól összekeverjük. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor még egy kis tejet lehet hozzátenni.

Ha muffinnak/cupcake-nek szeretnénk, akkor muffin formába adagoljuk. Először nagy lángon, majd közepesen, tűpróbáig sütjük.

Közben elkészíthetjük a krémet.

A vaníliás pudingport elkeverjük csomómentesre a tejjel, és sűrű krémmé főzzük. Amikor levettük a tűzről, akkor folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a cukrot. Picit hagyjuk hűlni, majd -akár robotgéppel, akár kézzel- elkeverjük benne a margarint.
Majd félretesszük hűlni.

Amikor készen vannak és a krémünk is rendesen kihűlt, akkor habzsákba töltjük a krémet és díszítjük a sütiket.

Ha nincs habzsákunk, akkor simán rákenhetjük, mert a további díszítés (esetleg kókuszreszelék, szeletelt mandula) úgyis el fogja takarni.

Jó étvágyat!

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Véleményed van? Szólj hozzá!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk