Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Fogjuk meg együtt a kis gézengúzok kezét!

Csütörtök, Május 28. 2015.

El sem tudom képzelni, milyen érzés lehet, amikor a boldog, reményekkel teli babavárós hónapok után komplikációk közepette, sérülten jön világra egy kisgyerek.

Fogjuk meg együtt a kis gézengúzok kezét!

Amikor a hogyan tovább számtalan kérdést vet fel, és amikor a meghitt együttlétek, az édes, babaillatos családi idill helyett inkubátorok, csövek, kétségek töltik ki egy kismama mindennapjait. Szerencsés vagyok. Zora egészségesen született, amiért minden nap hálát adok. Mert pár nyűgösebb, sírósabb nap nem összehasonlítható azzal a kételyekkel teli szomorúsággal, amikor egy csöppség a minőségi életért küzd.

A várandósságom annak idején egybeesett a Naurel megszületésével. Aki már hordott kisbabát a szíve alatt az tudja, hogy ilyenkor nem csak testileg, de lelkileg is megváltozik az ember. Anyaként sokkal jobban megérintenek mások problémái, különösen a gyermekeké. Fontossá válik, hogy ne csak önmagadért, hanem a környezetedért is felelősséget vállalj. Hogy olyan ügyek mellé állj, mely sokak életét változtathatja meg pozitívan. A Naurelt is ennek a filozófiának a jegyében hoztam létre.

Nemrégiben egy ismerősöm kapcsán kapcsolatba kerültem a Gézengúz Alapítvánnyal, ahol évente több mint 2000 kisgyerek fejlesztését végzik. Mélyen megérintett az a szakmai alázat, odafigyelés és az a sok csoda, amellyel ott találkoztam. A 25 éves alapítvány olyan babák és gyerekek gyógykezelésével foglalkozik, akik koraszülöttként jöttek világra, esetleg születéskor fellépett komplikáció vagy veleszületett rendellenesség miatt szorulnak speciális terápiára. Sajnos sokan vannak ilyenek, megdöbbentő, hogy Magyarországon minden 10. gyerek idő előtt látja meg a napvilágot.

Megindító számomra az az elkötelezettség, amint az alapítvány szakemberei támogatják a kicsik testi és szellemi fejlődését és egészségügyi, pedagógiai, pszichológiai, szociális segítséget nyújtanak a családoknak, akiknek amellett, hogy gyermekük legnagyobb küzdelmében kell helytállniuk, a megváltozott körülmények között sokszor súlyos anyagi problémákkal is szembesülnek.

A Gézengúz Alapítvány nagy figyelmet fordít arra, hogy olyan központokat alakítson ki, ahol a kezeléseken résztvevő picik és szeretteik is jól érzik magukat, hiszen ez is nagyban hozzájárul a fejlesztés sikeréhez, ezért minél több eszközzel, belső építészeti megoldásokkal próbálják otthonossá, barátságossá tenni a csöppségek ideiglenes otthonait, kellemessé és felejthetetlenné varázsolni az ott eltöltött napokat, heteket.

Szívügyemnek érzem, hogy én és a Naurel támogassam őket ebben, ezért úgy döntöttem, hogy segítek. A Cseppek háza egyik apartmanját szeretnénk otthonosabbá, gyermekbaráttá alakítani. A Naurel csapatával magam is részt veszek a munkálatokban. Szeretném, ha a gyerekeket az itt eltöltött idő alatt minél több pozitív inger érné. Hogy a nehézségekkel teli időszakot játékossá és boldoggá tegyük számukra.

Örülnék, ha Ti is részt vennétek a nagyszabású tervem megvalósításában. A Naurel Facebook oldalán várom az ötleteiteket azzal kapcsolatban, hogy mivel varázsolhatnánk egyedivé az apartmanszobát. Tegyünk közösen a kis gézengúzokért!

Itt tudsz segíteni: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.880900595311860.1073741832.645221428879779&type=1

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk