Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Élménybeszámoló a Boldog Babavárás Programról

Péntek, Március 25. 2016.

Néhány hete ért véget a Szidónia Kastélyszálloda és a Naurel közös játéka, amelynek fődíja egy 410 000 Ft-os Boldog Babavárás csomag volt a röjtökmuzsaji szállodába.

Élménybeszámoló a Boldog Babavárás Programról

A játékot Igliczkiné Ferenc Barbara nyerte, aki a elmúlt hetekben férjével együtt fel is használta a nyereményt. A fanasztikus élményekről pedig egy részletes beszámolót is küldött nekünk. 

"Mikor megláttam a Naurel játékfelhívását, miszerint egy hetes babaváró programot nyerhetek, rögtön tudtam, hogy mindent meg kell tennem a nyerés érdekében. Ugyanis első babánkat várjuk a férjemmel és tele voltunk kérdésekkel. Szükségünk volt arra, hogy a lehető legtöbb elméleti és gyakorlati tudás birtokában legyünk, ahhoz, hogy felkészült szülőként várjuk Donát fiunk érkezését.


És hogy mit is nyújtott nekünk ez a kifejezetten babát váró vagy tervező szülőket megcélzó program?

Rengeteg hasznos információt a szülésről, anya-apa szerepről, szoptatásról, a kezdeti nehézségeket áthidaló praktikákról. Az interaktív beszélgetések mellett gyakorlati foglalkozásokon vettünk részt, pelenkáztunk, fürdettünk, öltöztettünk.

A Naurel jóvoltából kipróbálhattuk termékeiket, melyek nem csak organikusak, hanem a tesztek alapján nagyon jó minőségűek. Véleményem szerint, ha valaki igazán körültekintően jár el a baba ápolásához szükséges termékek választásakor, akkor mindenképp szembetalálkozik a Naurellel, ugyanis nagyon magas színvonalat képvisel.

Minden programunkat kiváló és segítőkész szakemberek irányították, a Szidónia Kastélyszálloda lenyűgöző épületében.

Természetesen a szülői felkészítés mellett úgy is foglalkoztak velünk, mint férj és feleség, kapcsolatunknak nagyon jót tett ez az egy hetes program, ahol művészeti foglalkozásokon, pszichológiai konzultációkon segítettek minket abban, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott pár legyen hamarosan egy csöppség édesanyja és édesapja.

És végül de nem utolsó sorban a helyszìnről.

Gratulálok a szervezőknek, hogy létrehozták a programot. Tökéletes szülőfelkészítő, minden babát váró vagy tervező párnak csak ajánlani tudom, ugyanis minket magabiztossá tett az, hogy kiválóan felkészült szakemberektől kaptunk tanácsot egy olyan gyönyörű környezetben, mint a Szidónia Kastélyszálló.

A szálloda alkalmazottjainak köszönhetően úgy érezhettük magunkat a héten, mint egy királyi pár. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, akivel volt szerencsénk találkozni és együtt "dolgozni" ezalatt az egy hét alatt. Valamint a lehető legnagyobb szeretettel mondok köszönetet a Naurelnek és a Szidónia Kastélyszállodának, hogy biztosították számunkra ezt az óriási lehetőséget!"

Élvezet volt olvasni is a sorait és nagyon örülök, hogy mindehhez a Naurel segítségével mi is hozzájárulhattunk. 

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk