Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Elkészült a kis Gézengúzok új szobája

Hétfő, Szeptember 28. 2015.

Hihetetlen nagy izgalommal készültünk Zorával a Gézengúz Alapítvány Évindító piknikjére, hiszen amellett, hogy számtalan izgalmas program várta a kicsiket a Cseppek házában, átadásra került a megújult apartman is, melyet a Ti segítségetekkel varázsolt újjá a Naurel csapata.

Elkészült a kis Gézengúzok új szobája

Számtalan levelet, ötletet kaptunk tőletek, hogy nézzen ki az újjászülető szoba, melyben a kezeléseken, fejlesztéseken áteső picik és szüleik otthonosabban érezhetik magukat.

Egy igazán barátságos, színeiben a természetet idéző miliőt sikerült varázsolnunk, ahol egy nagy fa tövében hajthatják álomra a fejüket a kis gézengúzok. Zora valósággal rajongott a falra festett pillangókért, úgyhogy nálunk is érik a gyerekszoba felújítása.

A piciket külön sarok várja, ahol kis asztalon játszhatnak, rajzolhatnak, illetve egy palatáblán is kedvükre alkothatnak.

Mindig fantasztikus érzés belépni a Cseppek házába, ahol maximális törődés és odafigyelés fogad. A 25 éves alapítvány olyan apróságok gyógykezelésével foglalkozik, akik koraszülöttként jöttek világra, esetleg születéskor fellépett komplikáció vagy veleszületett rendellenesség miatt szorulnak speciális terápiára.

Örömmel segítettünk és bízunk benne, hogy sikerült barátságosabbá, bensőségesebbé tenni az ide érkező családok mindennapjait.

Ahogy már ígértem, íme pár fotó a megújult szobáról és a szeptember 17-i családi eseményről.


 

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk