Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Búcsú és egyben új kezdet

Hétfő, November 27. 2017.

A Naurel kezdete óta egy kis családként, barátként működik, akitől az elmúlt 3 évben rengeteg segítséget, támogatást és útmutatást kaphattál a jövőre nézve. Az alapok nem változnak, december 1-től azonban új fordulatot vesz a Naurel világa. Kitti személyes céljai miatt, fájó szívvel ugyan, de megválik szeretett “gyermekétől”. Nem maradtok gondoskodó figyelem nélkül, a Naurelt ugyanis egy valódi egészséges életmód-megszállott veszi át.

Búcsú és egyben új kezdet

Kutasi Kelly rengeteg tervvel, óriási lelkesedéssel és még hatalmasabb szakmai tudással érkezik a Naurel élére, így kedvenc webáruházad, ha lehet még jobb, még professzionálisabb lesz, és persze számos újdonsággal is készülünk.

A jövőről meséljen maga Kelly:

Sziasztok! Kutasi Kelly vagyok. Örülök, hogy találkozunk és nagyon izgulok.

Kittivel néhány éve egy üzleti vacsorán ismerkedtem meg, és azonnal megtaláltuk az összhangot. Az egészséges életmódról és a lehetőségekről órákig beszélgettünk. Kitti mesélt nekem az új terveiről, és azonnal tudtam, hogy mi nem véletlenül találkoztunk.

Férjemmel a Kellys Hungary tulajdonosaiként elkötelezettek vagyunk az egészséges életmód, táplálkozás és testmozgás iránt. Határozottan egyetértettünk abban, hogy a Naurel profilja és termékei tökéletesen beleillenek a koncepciónkba, amelyben a vegyszermentes, tiszta, bio, organikus, egészségtudatos vonalat képviseljük. Így kerültem ide.

Ismerd meg Kelly-t!

Tudom, hogy sokan szerettétek Kitti elkötelezettségét és rajongását, és bátran mondhatom, hogy ebben biztosan méltó utódja leszek majd.

Egész életemben az egészség területén dolgoztam. 4 éves koromban kezdtem el sportolni, 17 éves korom óta dolgozom edzőként. A funkcionális edzések kidolgozásában vállaltam szerepet, és a hevederes edzésmódszer technikai elsajátításáról írtam jegyzetfüzetet az edzőknek, amit a tanfolyamainkon tanítunk le.

2012-ben nyitottam meg az első funkcionális stúdiómat, ahol a személyi edzések mellett táplálkozási tanácsadással is foglalkoztam. 2015-ben alapítottuk meg a Kellys Hungary brandet, amiben egészségtudatos és allergénmentes, vegán, organikus "healthy products" üzletágunkkal egészültünk ki.

Természetesen a táplálkozáson és sporton kívül a natúr kozmetikumok irányába is elindultunk, így már akkor volt alkalmunk megismerni és megszeretni a Naurel kiváló minőségű termékeit, amikor viszonteladó partnerei voltunk.

Óriási öröm és egyben hatalmas kihívás is számomra, hogy a jövőben én vezethetem majd a Naurelt. Nagyon izgatott vagyok, rengeteg tervem és ötletem van, hogy a Naurel még jobb, még professzionálisabb lehessen.

A szépség-egészség-wellbeing hármasa elengedhetetlen része az életemnek. Sportolóként a mozgás nemcsak a fogyásról szól már, hanem egy életformává válik a számunkra, amihez szerintem szorosan kötődik az is, hogy odafigyeljünk a nőiességünk megélésére is.

Imádok sminkelni és különböző kozmetikumokat kipróbálni. 2008 óta használok vegyszermentes, biokozmetikumokat, így volt összehasonlítási alapom is. Számomra fontos a hitelesség, és az, hogy igazán szeressük azt, amit csinálunk.

A jövő Naurele

Alapvetően a Kellys Hungary és a Naurel összeolvadása, eggyé válása abban jelent majd változást, hogy nagyobb csatornán és még több felületen tudjuk elérni az embereket, hirdetve a vegyszermentes kozmetikumok előnyeit. Egy remek csapattal is bővültünk ezáltal, amellyel egy rendkívül proaktív munkát képzelünk el.

A termékpaletta bővítése természetesen folyamatosan történik majd. Szeretnénk minél több emberhez elérni – sminktanácsadással, különböző rendezvényeken való megjelenéssel is segíteni az információk áramlását, egyúttal a kipróbálás lehetőségét biztosítva. Így még több helyen, még gyakrabban találkozhatsz majd velünk.

A Kellys Hungary a kereskedelem terén főképpen egészségtudatos ételekkel és italokkal foglalkozik. Emellett funkcionális fitnesztermeket üzemeltetünk és egy bioboltlánc megnyitásán is fáradozunk. Ezeken a területeken tervezzük bővülésünket is a közeljövőben. Ennek megfelelően a Naurel termékei is egyre több helyen lesznek majd elérhetők.

A tervünk, hogy egy még komplexebb egységet szeretnénk hozzunk létre a kibővült termékekkel, hogy az élet minden területén segíthessünk az életmódváltásban és a legmagasabb szinten tudjunk teljesíteni a vásárlóink felé.

Érdemes lesz továbbra is követni a Naurelt, mert a kiegészült és egyesült csapattal a már meglévő nagyon magas színvonalú munkát kapcsoljuk majd még feljebb. Célunk az, hogy még több embernek segíthessünk egy jobb, betegségektől és allergiáktól mentes, tiszta élet megvalósításában.

Gondolkodjunk hosszútávon önmagunkban!

Kutasi Kelly
Master Trainer
Életmód-szakértő
a Kellys márka alapítója

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk