Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Boldog karácsonyt!

Szerda, December 23. 2015.

Nálunk lassan egy hónapja minden a karácsonyi készülődés jegyében zajlik. Zorával közösen feldíszítettük a lakást, elkészült a csodás adventi koszorúnk és már javában illatoznak a saját sütésű mézeskalácsok. Olyan fantasztikus érzés, hogy az a csöpp kislány, aki tavaly még csak a kiságyból figyelte az ünnepi fényeket, mára aktív részese az előkészületeknek.

Boldog karácsonyt!

Idén is cserepes fenyőt választottunk. Mivel Zorát most egy picit a nagyszülők kényeztetik, ezért szépen, nyugodtan elő tudunk készülni a gyertyagyújtásra, hogy mire megérkezik, már teljes pompájában élvezhesse a teljesen natúr színekbe öltöztetett karácsonyfát.

Szeretném, ha mindig szeretettel emlékezne a közös karácsonyainkra. Ha egy bensőséges, esemény lenne számára, amely sokkal inkább a meghittségről és a családról, az egymás iránti odafigyelésről szólna, mint a töménytelen mennyiségű ajándékról.

Jelenleg éppen azt a korszakát éli, amikor sokkal jobban élvezi, ha egy papírt darabjaira tépkedhet, ha valamit alaposan felfedezhet, összefogdoshat, megkóstolhat. Ha a kiskutyánkkal játszhat. Ha új emberekkel ismerkedhet.

Fantasztikus érzés látni a szemében, hogy a legapróbb dolgoknak is tud örülni. Hogy nem kell ahhoz csillagászati összegeket elkölteni, hogy Ő jól érezze magát.

Hihetetlen boldogság volt számára, amikor óriási maszatolás közepette közösen összegyúrtuk a mézeskalács tésztát. Amikor hatalmas koncentrációval és némi segítséggel kiszaggatta az apró fenyőfákat, angyalkákat, macikat és hóembereket. Amikor tapsolva várta, hogy végre kisüljenek a remekművek és ahogy táncolva ünnepelte, amikor a fehér máz is felkerült a sütikre.

Pár nappal ezelőtt pedig egy közös karácsonyi fotózáson jártunk. Hamarosan megosztom Veletek ezeket a képeket is. Egyet elárulhatok, Zora nagyon elemében volt. Egyre inkább kinyílik a személyisége, grimaszaival, mozdulataival és sokszor a hangjával is érvényt szerez az akaratának. Élvezte a nyüzsgést, az újdonságokat. Már most látszik, hogy mennyire nyitott a világra. Egykori önmagamat látom benne, akárhányszor csak ránézek. Úgy érzem, csodás karácsonyunk lesz.

MINDANNYIOTOKNAK BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!
 

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk