Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Az indiai ivóvízelleátást támogatod a Numi teákkal

Csütörtök, Július 05. 2018.

A tiszta ivóvízhez való jog alapvető emberi igény. Míg az európai országokban tisztított vizet használunk az ivás mellett a mosogatásra, a virágok öntözésére, de még a mosásra és a wc leöblítésére is, addig India legtöbb területén ez nem ennyire egyértelmű. Komoly problémákat és járványokat okoz a nem kellően tisztított víz fogyasztása. Ezért csatlakozott a H2OPE programhoz a finom bioteáiról híres Numi és a Numi Alapítvány is.

Az indiai ivóvízelleátást támogatod a Numi teákkal

A H2OPE egy non-profit program, amely világszerte tiszta, biztonságos ivóvizet biztosít a rászoruló gazdálkodó közösségeknek. Támogatásaikkal nemcsak az élethez szükséges tiszta ivóvizet tudják előállítani a helyiek, de ezzel rengeget betegség és járvány kialakulását is megelőzhetik. 

A világon több mint 844 millió ember számára nem biztosított a biztonságos és tiszta ivóvíz. Ezeken az elmaradott területeket csak a H2OPE-hoz hasonló kezdeményezéseknek köszönhetően indulhat meg a víz- és szennyvízinfrakstruktúra kiépítése, javítása és a közösség oktatása, felvilágosítása higiéniával kapcsolatban.

Az összefogás hatását mutatja, hogy az első H2OPE kezdményezéseknek köszönhetően találkozhattak a madagaszkári kurkumatermesztő közösségek először tiszta, biztonságos vízzel. A sikereket látva azóta a H2OPE kiterjesztette a támogatásat az indiai Fair Trade teafarmok támogatására is, ahol a legtöbb fekete teát termesztik, takarítják be és dolgozzák fel.

A Numi vezetősége a beszállító partnerek látogatásakor járt a Madagaszkáron. Amikor a helyiek elmesélték, hogy a folyóvíz, ahonnan az ivóvizet hozzák sokszor szennyezett és emiatt betegségektől szenvedtek, a Numi vezetősége azonnal tudta, hogy segíteniük kell.

A Numi Alapítvány is csatlakozott a H2OPE kezdeményezéshez és azóta szoros együttműködésben dolgoznak együtt India díjnyertes, Fair Trade tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóival. Így támogatják a 6500 lakosú Tongonagaon tiszta és biztonságos ízóvíz ellátását.

A Numi Alapítványnak, a támogató partnereknek, az alkalmazottak és nagylelkű Numi fogyasztóknak köszönhetően rengeteg adományt gyűjtöttek a helyiek számára. Ennek köszönhetően azóta 13 faluban összesen 23 ivókutat telepítettek, amely 4000 helyi ivóvízellátását biztosítják.

Támogasd te is a Fair Trade teaültetvényeket, rendelj NUMI teákat »

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Véleményed van? Szólj hozzá!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk