Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Az első Naurel születésnap

Kedd, Február 16. 2016.

Amióta az eszemet tudom, imádom a születésnapokat. Gyermekkoromból is csupa csodás, élményekkel teli emlékem van a családi ünneplésekről és persze ez felnőttként sem változott meg.

Az első Naurel születésnap

Talán emlékszel, Zora első szülinapjáról is írtam korábban a blogban.

A mai nap viszont teljesen más, ma a Naurel 1. születésnapját ünnepeljük. 

Azt gondoltam, hogy nem fog megérinteni mai nap, de kora reggel, amíg aludt a család, volt időm egy kicsit nosztalgiázni. És lehet, hogy vicces, de még el is érzékenyültem.

A múlt...


Eszembe jutott az a pillanat, amikor először fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék egy organikus terméket forgalmazó webáruházat, a vidám ötletelés a honlap nevéről, az a rengeteg sok idő, amelyet a legjobb termékek kiválogatásával töltöttünk és persze a legelső megrendeléskor érzett hihetetlen boldogság. Magával ragadott az érzés, hogy amit kitaláltunk, amiért dolgozunk, amit a mai rohanó és elfoglalt világban képviselünk ,az másoknak és Neked is ugyanolyan fontos, mint nekünk.

És most itt vagyunk. Eltelt az első év, nagyon sok élménnyel, tapasztalattal, rengeteg új ismerőssel, baráttal lettünk gazdagabbak, és azt érzem, hogy nem tudok és nem is akarok hátra dőlni. Jobbnál jobb ötletek várnak megvalósításra, egy hihetetlenül jó csapattá kovácsolódtunk össze a Naurel bázison és rengeteg szeretet kapok a követőinktől is.

... és a jövő


Ahogy így elmélkedtem a reggeli teámat kortyolgatva eljátszottam a gondolattal, hol leszünk 1 év múlva, vajon milyen lesz a Naurel 5. vagy éppen a 10. születésnapja. Nem foglalkoztam a realitásokkal, egyszerűen csak becsuktam a szemem és szabad utat adtam a cikázó gondolataimnak.

Minden egyes gondolatot leírtam, ami csak eszembe jutott, nem számított, hogy akár már holnap megvalósítható lenne vagy éppen mai léptékkel nézve szinte elérhetetlennek tűnik. Szép hosszú lista állt össze. Azt tervezem, hogy a napokban kiválasztok közülük majd 3 célt, amelyekhez gyönyörű képeket is készítek és kiteszem őket a Naurel irodában is, hogy mindig a szemünk előtt legyen, hogy miért is dolgozunk, milyen fantasztikus célokat kell még elérnünk a következő években.

Közben persze felébredt a család és indult a napi kacagás, kergetőzés, hogy sikerüljön végre Zorára varázsolni egy nadrágot, majd menetrend szerint megérkezett a „nem kérek reggelit” és a „csak még egyet mesélj, anya” kezdetű jelenet is.

De ma valahogy semmi nem tudott kibillenteni a lelki egyensúlyomból. Hihetetlenül vidám és energikus ez a nap, még ha kint komor és esős is az idő. Boldog 1. születésnapot Naurel!

Ui. Azt tudtad, hogy a Naurel születésnap alkalmából február 15-21-ig születésnapi hetet tartunk? Ezen időszak alatt minden egyes nap más és más akciókkal és kedvezményekkel várunk. A Naurel szülinapi ajándékát Te kapod! Tudj meg többet az akcióról »

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk