Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

2017-ben is 3x-os Marketing Gyémánt Díjas a Naurel

Kedd, December 05. 2017.

A 2015-ös és 2016-os év után szinte már elvárásként állítottuk magunkkal szemben, hogy idén sem maradhatunk Marketinggyémánt Díj nélkül. Örömmel jelentjük, hogy a tervet teljesítettük, 2017-ben is 3x-os Marketinggyémánt Díjas lett a Naurel.hu. Köszönjük.

2017-ben is 3x-os Marketing Gyémánt Díjas a Naurel

A Magyar Marketing Szövetség Országos Marketinggyémánt Díj pályázatát idén 2017. november 15-én adták át az MMSZ 28. Országos Marketing Konferenciájának keretén belül. 

Az idén harmadik alkalommal kiosztott Országos Marketinggyémánt Díj célja a kis- és középvállalkozások fejlesztésében nélkülözhetetlen marketingtevékenység felpezsdítése, a sikeres és hatékony marketing-megoldások elismerése és népszerűsítése. A legtöbb szakmai díjjal ellentétben ez az elismerés a kisebb piaci szereplőknek is teret ad.

2017-ben 71 nevezés érkezett 11 kategóriában, 9 cég közül a Naurel volt az egyik, amelyik több pályázattal is nyert marketinggyémántot. Nagyobb volt a verseny, több volt a nevező és a kategória is, mégis nyerni tudtunk. 

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évben is nyertünk Tartalommarketing kategóriában. És ebben az évben Online felületen futó kampányok és Egyéb digitális megoldások kategóriákban kaptunk díjat. Óriási a boldogság az irodában. 

A marketing ügynökségünkkel (Innovative Group Kft. csapata) együtt szívünket és lelkünket is beleadjuk a Naurel sikerébe, és persze a rajongóink és vásárlóink visszajelzései mellett a szakma véleménye is fontos számunkra.

Ennek az elismerésnek azért is örülünk nagyon, mert a szakemberekből álló zsűri a pályamunkákat megalapozott tervezés, kreativitás, szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság és a források célszerű felhasználása alapján is értékelte. A díjat pedig csak olyan vállalkozás nyerhette, amely megfelelt a zsűri előzetesen meghirdetett kritériumrendszerének.

Olvass többet a 2015-ös és a 2016-os Marketinggyémánt Díjakról is.

Tetszett a cikk? Hasznosnak találod?
Mutasd meg a barátaidnak is! Kattints a Tetszik vagy a Megosztás gombra!

Szépség

Még több cikk

Baba

Még több cikk