Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Tele természettel

Naurel, Az Év Honlapja

Szerda, December 09. 2015.

Arról már sokat írtam a blog virtuális hasábjain, hogy mennyi munka van mögöttünk ebben az évben. Szerettem volna, ha megkedvelitek a Naurelt és Ti is belekóstoltok az organikus életérzésbe. A leveleitek alapján úgy érzem, ez sikerült és külön öröm számomra, hogy az erőfeszítéseinket szakmai zsűri is elismerte. Boldogan jelentem, hogy 2015-ben E-kereskedelem kategóriában a Naurel lett Az Év Honlapja!

Tovább olvasom

Hogyan és mikortól kezdj ránctalanítani? - Melyik a legjobb ránctalanító krém?

Csütörtök, Január 12. 2017.

Bár még bőven a húszas éveim közepén járok, évek óta tudatosan foglalkozom a bőrömmel. Abban pedig Vörös Reni sminkmester is megerősítetett, hogy jobb minél előbb elkezdeni. Ezúttal abban szeretnék neked segíteni, hogy mikortól, hogyan és milyen hatóanyagok segítségével őrizheted meg te is minél tovább a fiatalságodat. Tudd meg, hogy szerintem melyik a legjobb ránctalanító!

Tovább olvasom

Bevált praktikák a száraz bőr ápolásához

Kedd, Szeptember 27. 2016.

A száraz bőr egyre több embert érint, legyen az nő vagy férfi, gyerek vagy idős. Hátterében tucatnyi dolog állhat, ezért a legrosszabb módszer, ha a tüneteket akarjuk kezelni és nem próbáljuk kideríteni a valódi okokat. A bőr ugyanis a test legelső védelmi vonalaként a száraz bőrrel is egyértelműen azt jelzi, hogy valami nincs rendjén, valamint váloztatni kellene.

Tovább olvasom

Ez is érdekelhet