Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Tele természettel

5 hely, amit semmiképpen ne hagyj ki az őszi nagytakarításkor

Csütörtök, Október 17. 2019.

Alighogy beköszöntött az ősz, máris a nagytakarításon jár az eszed? Nem is csoda, ezeken az esős, borús, szomorkás napokon, még az orrunkat sincs kedvünk kidugni a lakásból, az őszi nagytakarítás viszont jót tesz a léleknek, letudhatod vele a napi testmozgást (!) és még a környezetedet is szebbé teheted. És persze senki nem csinálja meg helyetted. Akkor meg miért húznád tovább?

Tovább olvasom

Így hozd ki a legtöbbet a vegyszermentes takarításból

Csütörtök, Szeptember 19. 2019.

Mindegy, hogy a környezetvédelem, a vizeink megóvása vagy a saját mikrokörnyezet vegyszermentesítése áll a háttérben, tény, hogy egyre többen váltanak természetes összetételű, veszélyes vegyszerektől mentes tisztítószerekre. A kisördög azonban nem alszik, mindig érkezik néhány aggódó kérdés a termékek használatával, megbízhatóságával vagy éppen hatékonyságával kapcsolatban. Ezúttal ezek megválaszolásában szeretnénk segíteni.

Tovább olvasom

TOP 5 leghasznosabb Naurel funkció - Te mindet ismered?

Csütörtök, Augusztus 29. 2019.

A Naurel elindulása óta rengeteg fejlesztés került a webáruházba és bár mindegyikről hírt adtunk megjelenésükkor, könnyen lehet, hogy mégsem találkoztál velük. Összegyűjtöttük ezért az 5 leghasznosabb Naurel funkciót. Olvasd el a listát, biztosan találsz köztük újdonságot!

Tovább olvasom

Egészséges munkakörnyezet 7 lépésben

Csütörtök, Augusztus 22. 2019.

A napjaink legnagyobb részét a munkahelyen töltjük és bár a kollégák, a főnökök és a munkahelyi stressz mennyisége tőlünk független tényezők, ha már a közvetlen munkakörnyezetedet sikerül egészségessé tenni, az sokat számít a munkakedved, a hatékonyságod és a problémamegoldóképességed szempontjából is.

Tovább olvasom

Ez is érdekelhet