Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Tele természettel

5 hely, amit semmiképpen ne hagyj ki az őszi nagytakarításkor

Csütörtök, Október 17. 2019.

Alighogy beköszöntött az ősz, máris a nagytakarításon jár az eszed? Nem is csoda, ezeken az esős, borús, szomorkás napokon, még az orrunkat sincs kedvünk kidugni a lakásból, az őszi nagytakarítás viszont jót tesz a léleknek, letudhatod vele a napi testmozgást (!) és még a környezetedet is szebbé teheted. És persze senki nem csinálja meg helyetted. Akkor meg miért húznád tovább?

Tovább olvasom

Vegyszermentes babakörnyezet - így csináld

Csütörtök, Szeptember 21. 2017.

3 éve, amikor Zora megszületett, már vegyszermentes környezet várta itthon. És bár korábban azt gondoltam, hogy évekig tart majd megszokni a rendszert, meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal egyszerűbben és gyorsabban kivitelezhető, mint az egészséges életmódra való átállás. Ezúttal ahhoz adok néhány tippet, hogy teheted napok alatt vegyszermentessé az otthonodat.

Tovább olvasom

Csillogó lakás egy másfél éves mellett?

Péntek, Április 15. 2016.

Takarítás szempontjából egy kisgyerekkel és egy kutyával egy háztartásban élni, bizony kihívás! Egyrészt fontos, hogy minden készítmény, amit használok, alaposan tisztítson és fertőtlenítsen, másrészt elengedhetetlen, hogy védje is az egészségüket. Mivel sokan kérdezitek, hogy én milyen termékekre esküszöm, összegyűjtöttem Nektek az aktuális kedvenceimet.

Tovább olvasom