Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Tele természettel

Egészséges sulikezdés - így csináld

Csütörtök, Augusztus 23. 2018.

Bár még javában tombol az igazi nyár, a kisgyerekes szülők gondolatai már az iskolakezdés körül forognak. Évnyitó, könyvek, tornacsomag, tisztálkodószerek. Újra készülhetnek a tízórais csomagok és a délutáni nasik. Olvass tovább, megmutatjuk, hogy veheted a legkönnyebben az akadályokat.

Tovább olvasom

Búcsú és egyben új kezdet

Hétfő, November 27. 2017.

A Naurel kezdete óta egy kis családként, barátként működik, akitől az elmúlt 3 évben rengeteg segítséget, támogatást és útmutatást kaphattál a jövőre nézve. Az alapok nem változnak, december 1-től azonban új fordulatot vesz a Naurel világa. Kitti személyes céljai miatt, fájó szívvel ugyan, de megválik szeretett “gyermekétől”. Nem maradtok gondoskodó figyelem nélkül, a Naurelt ugyanis egy valódi egészséges életmód-megszállott veszi át.

Tovább olvasom

A Naurel 2016-ban is versenybe szállt Az Év Honlapja címért

Kedd, Szeptember 20. 2016.

Amikor tavaly februárban elindult a Naurel.hu, több hónapnyi kemény munka, rengeteg tervezés, ötletelés és sok-sok álmatlan éjszaka állt mögöttünk. Imádtuk a végeredményt és kíváncsian vártuk a látogatóink reakcióját is. A visszajelzések messze túlhaladták az elképzeléseinket, hiszen Ti is legalább annyira szerettétek és szeretitek a Naurelt, akárcsak én és a Naurel csapata.

Tovább olvasom

Új raktárba költözött a Naurel

Csütörtök, Július 28. 2016.

2016 nyarán, alig egy évvel a Naurel indulása után, újabb jelentős mérföldkőhöz érkeztünk: költözik a Naurel raktára. Ez egy hónapok óta aktuális és egyre sürgetőbb lépés volt, de ahogy minden komplikált esetben, mi is csak toltuk és toltuk a megvalósítást. Olvass tovább, elmesélem, miért is volt annyira szükség a költözésre!

Tovább olvasom