Kedves Látogatónk!

Ha Te is szívesen válogatsz a természet ajándékai közt a Naurel organikus birodalmában, kérjük, hogy támogass bennünket az Ország Boltja népszerűségi versenyén szavazatoddal!

Köszönjük bizalmadat!
A Naurel csapata

X

Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Prémium minőségű, certifikált, organikus termékek világa.

Adatvédelmi elveink

A Naurel webáruház, a www.naurel.hu honlap üzemeltetője, a Naurel Manufaktura Kft. (1085 Budapest, József krt. 74. I./6., a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

A Naurel webáruház üzemeltetője a Naurel Manufaktura Kft. elkötelezett felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Naurel Manufaktura Kft., mint ezen honlap üzemeltetője és adatkezelője a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az üzemeltető ezen dokumentumban, az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, az oldal által kezelt adatokkal kapcsolatos tevékenységeket, szabályokat. A honlap üzemeltetésével kapcsolatos adatkezelési alapelvek összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban Infotv., adatvédelmi törvény);
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);
2008. évi XLVIII. törvény - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.):

1., Definiciók, meghatározások

1.1. érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy;

1.2. személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az abból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

1.3. hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;

1.4. tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

1.5. adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

1.6. adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

1.7. adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

1.8. nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;

1.9. adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

1.10. adatmegjelölés: az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából;

1.11. adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából;

1.12. adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

1.13. adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;

1.14. adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján – beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is – az adatok feldolgozását végzi;

1.15. harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

1.16. harmadik ország: minden olyan állam, amely nem EGT-állam.

2., Adatkezelési alapelvek az oldal üzemeltetése során

Személyes adat akkor kezelhető, ha
a) ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
b) azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete közérdeken alapuló célból elrendeli (kötelező adatkezelés).

Személyes adat akkor is kezelhető, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából szükséges, vagy az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll. Ha a személyes adat felvételére az érintett hozzájárulásával került sor, az adatkezelő a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában

a) a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy
b) az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően is kezelheti.

Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak, továbbá az adatok felvételének és kezelésének tisztességesnek kell lennie.

Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, és csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.

Személyes adat csak megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezéssel kezelhető.

Az érintettel az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező. Az érintettet – egyértelműen, közérthetően és részletesen – tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, arról, ha az érintett személyes adatait az adatkezelő az érintett hozzájárulásával és az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából kezeli, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

Az adatkezelés során biztosítani kell az adatok pontosságát, teljességét, naprakészségét, valamint azt, hogy az érintettet csak az adatkezelés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.

Személyes adat harmadik országban adatkezelést folytató adatkezelő vagy adatfeldolgozást végző adatfeldolgozó részére akkor továbbítható, ha ahhoz az érintett kifejezetten hozzájárult, vagy az adatkezelésnek az előzőekben előírt feltételei teljesülnek, és a harmadik országban az átadott adatok kezelése, valamint feldolgozása során biztosított a személyes adatok megfelelő szintű védelme. Az EGT-államokba irányuló adattovábbítást úgy kell tekinteni, mintha Magyarország területén belüli adattovábbításra kerülne sor.

3., A kezelt személyes adatok köre és az adatkezelés jellemzői

A www.naurel.hu webáruház tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson alapulnak. Bizonyos esetekben azonban a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük a látogatókat, a felhasználókat.

3/1. A www.naurel.hu webáruház látogatóinak adatai
Az adatkezelés célja: a honlap látogatása során a honlap tárhelyszolgáltatója a szolgáltatás működésének ellenőrzése és a visszaélések megakadályozása érdekében rögzíti a látogatói adatokat.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.
A kezelt adatok köre: dátum, időpont, a felhasználó számítógépének IP címe, a meglátogatott oldal címe, az előzőleg meglátogatott oldal címe, a felhasználó operációs rendszerével és böngészőjével kapcsolatos adatok.
Az adatkezelés időtartama: a honlap megtekintésétől számított 365 nap.
A Google Analytics webanalitikai szoftvere és külső szervere segíti a honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását. A mérési adatok kezeléséről az adatkezelő a www.google-analytics.com címen tud részletes felvilágosítást nyújtani.
A külső szolgáltatók a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyeznek el és olvasnak vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, az azt kezelő szolgáltatóknak lehetőségük van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalmuk tekintetében.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-82031/2014.

3/2. A www.naurel.hu webáruházban történő kapcsolatfelvétel, információ kérés, információ közlés

Az adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel, kapcsolat tartás, információ közlés, információ kérés.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.
A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, az üzenet tárgya, szövege, dátum és időpont, továbbá az érintett által megadott egyéb személyes adatok.
Az adatok törlésének határideje: az adatközléstől számított 2 év.

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

  • postai úton a Naurel Manufaktura Kft., 1085 Budapest, József krt. 74. I./6. címen,
  • e-mail útján az info@naurel.hu címen.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-82031/2014.

3/3. A www.naurel.hu webáruház regisztrált felhasználóinak személyes adatai

Az adatkezelés célja: a webáruház bizonyos regisztrációhoz kötött funkcióinak használata és a vásárlási folyamatában a szerződés létrehozhatóságának biztosítása, a vásárlás jogi feltételeinek megteremtése.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása
A kezelt adatok köre: név, telefonszám, e-mail cím, dátum, IP cím, szállítási címadatok, számlázási címadatok, továbbá az érintett által megadott egyéb személyes adatok.
Az adatok törlésének határideje meg nem erősített regisztráció esetén: 30 nap.
Az adatok törlésének határideje megerősített regisztráció esetén a megerősítéstől vagy az utolsó bejelentkezéstől számított egy év, lezárt vásárlást követően az utolsó vásárlástól számított 6 év.

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

  • postai úton a Naurel Manufaktura Kft., 1085 Budapest, József krt. 74. I./6.
  • e-mail útján az info@naurel.hu címen.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-82031/2014.

3/4. A www.naurel.hu webáruház megrendelőinek személyes adatai

Az adatkezelés célja: a megrendelés, a szerződés teljesítése és a létrejött szerződés feltételeinek bizonyítása, a számviteli törvény előírásai alapján a megrendelés adatainak rögzítése.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása
A kezelt adatok köre: név, telefonszám, e-mail cím, dátum, IP cím, szállítási címadatok, számlázási címadatok, továbbá az érintett által megadott egyéb személyes adatok.
Az adatok törlésének határideje: az adatközléstől számított 6 év.

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

  • postai úton a Naurel Manufaktura Kft., 1085 Budapest, József krt. 74. I./6.
  • e-mail útján az info@naurel.hu címen.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-82031/2014.

3/5. A www.naurel.hu, a Naurel webáruház hírlevele címzettjeinek személyes adatai

Az adatkezelés célja: e-mail hírlevelek küldése az érdeklődők, feliratkozók részére, az aktuális információkról, akciókról való tájékoztatás céljából.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése.
A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, dátum, IP cím.
A Naurel webáruház hírlevél szolgáltatója a Mailchimp hírlevél küldő rendszer (www.mailchimp.com), amely rendszer tárolja a hírlevél címzettjének címadatait és menedzseli a hírlevelezés folyamatát.
Az adatok törlésének határideje: a hozzájárulás visszavonása, illetve a meg nem erősített feliratkozások esetében 30 nap.

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

  • postai úton a Naurel Manufaktura Kft., 1085 Budapest, József krt. 74. I./6. címen
  • e-mail útján az info@naurel.hu címen.

4., A személyes adatok tárolása, az adatkezelés

A Naurel Manufaktura Kft. számítástechnikai eszközei, adattárolási megoldásai a székhelyén (1085 Budapest, József krt. 74. I./6.), valamint a weboldalt kiszolgáló webtárhely a MAGEX Solutions Kft. (1133 Budapest, Váci út. 76., Cégjegyzékszám: 01-09-932024, Adószám: 13630126-2-41) által üzemeltetett szerveren találhatóak meg.

5., Az adatkezelő adatai, kapcsolati adatai

Név: Naurel Manufaktura Kft.
Székhely: 1085 Budapest, József krt. 74. I./6.
Online elérhetőség: info@naurel.hu
Telefonos elérhetőség: (+36) 70 9044 780

6., Az adatfeldolgozó adatai, kapcsolati adatai

Név: Naurel Manufaktura Kft.
Székhely: 1085 Budapest, József krt. 74. I./6.
Online elérhetőség: info@naurel.hu
Telefonos elérhetőség: (+36) 70 9044 780

Név: MAGEX Solutions Kft.
Székhely: 1133 Budapest, Váci út. 76
Online elérhetőség: info@magex.hu
Telefonos elérhetőség: (+36) 30 902 7552

Név: trans-o-flex Hungary Kft.
Székhely: 1239 Budapest, Európa út 12. BILK Logisztikai Központ L1
Online elérhetőség: ugyfelszolgalat@tof.hu
Telefonos elérhetőség: +36 1 8 777 400 vagy +36 1 8 777 444

Név: MailChimp, The Rocket Science Group, LLC,
Székhely: 512 Means Street, Suite 404, Atlanta, Georgia 30318
Online elérhetőség: customersupport@mailchimp.com

7., Jogorvoslat lehetőségei

Jogorvoslati lehetőségért, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz tud fordulni az érdekelt adattulajdonos.

A hivatal elérhetősége:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Weboldal: http://www.naih.hu

Miért válaszd a Naurel termékeit?

33 napos pénzvisszafizetési garancia

33 napos pénzvisszafizetési garancia

Gyors és egyszerű megrendelés, mobilon és tableten egyaránt

Gyors és egyszerű megrendelés, mobilon és tableten egyaránt

15 000 Ft felett ingyenes szállítás, akár 24 órán belül

15 000 Ft felett ingyenes szállítás, akár 24 órán belül

Csak természetes, ellenőrzött forrásból származó alapanyagok

Csak természetes, ellenőrzött forrásból származó alapanyagok

Csak kipróbált és bevált márkák, megbízható, bevizsgált termékek nemzetközi certifikációval

Csak kipróbált és bevált márkák, megbízható, bevizsgált termékek nemzetközi certifikációval

Nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, színezékeket vagy illatanyagokat

Nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, színezékeket vagy illatanyagokat

Állatkísérletektől mentes kínálat

Állatkísérletektől mentes kínálat

Bio élemiszereinkre a Hungária Öko Garancia tanúsítványozása a garancia

Bio élemiszereinkre a Hungária Öko Garancia tanúsítványozása a garancia

Termékeink tanúsítványai

Az egyes termékek tanúsítványait mindig megtalálod az adott termék profilján.

PHYTOTRADE AFRICA
CCPB CERTIFIED ORGANIC
Fair Labor
1 of 5 a day
PETA approved vegan
VEGAN SOCIETY
Hungária Öko Garancia
NATRUE
EU Organic
Biokontroll Hungária
OU kóser
CARBON NEUTRAL
ECOLOGO
COSMOS STANDARD - ORGANIC
100% vegán
Certified gluten-free
GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD
Certified gluten-free
NSF
BIO
NASAA
Demeter
WORRY-FREE INGREDIENTS
LEAPING BUNNY - CRUELTY FREE
Cosme Bio
CARCINOGEN FREE INGREDIENTS
CERTIFIED HALAL
ICEA
NON-FOOD CERTIFICATION
CCPB-JAS
FAIRTRADE
SOIL ASSOCIATION
OFC
AB
BEAUTY WITHOUT CRUELTY
USDA
Cruelty free and vegan
IMO
ECOCERT
CRUELTY FREE
BDIH
Not tested on animals
CCPAE
COSMOS  STANDARD - NATURAL
Fair Trade Certified
Sárospataki Kitti

Hónapok óta tesztelem a barátnőimmel ezeket az organikus készítményeket. Minket lenyűgöztek a csodás receptúrák, illatok és alapanyagok, valósággal rajongunk értük.

Sárospataki Kitti
Vincze-Gulyás Anetta

A sminktermékek teljesen elvarázsoltak, gyönyörű a színük, kellemes az állaguk. Várandósként különösen fontos nekem a bőrápolás, imádom a kényeztető kismama krémeket.

Vincze-Gulyás Anetta
Ferenc Barbara

Hálás vagyok Kittinek, hogy kipróbálhattam néhány babaterméket. A pelenka és a popsitörlő nagyon bevált, a gyümölcsös pürékért pedig szó szerint rajong a kisfiam.

Ferenc Barbara
Harta Nikolett

Nagy kedvenceim az önbarnítós termékcsalád mellett, a bio tisztítószerek. Olyan jó érzés, hogy a takarítás során végre nem kemikáliáktól hemzseg a lakás.

Harta Nikolett

Neked ajánljuk

Bio gluténmentes rizs fusilli trikolor 
-10%
Felicia Organic

Bio gluténmentes rizs fusilli trikolor 

(500 g)

1 290 Ft 1 161 Ft
Bio jázmin rizs 
-10%
GreenMark Organic

Bio jázmin rizs 

(500 g)

820 Ft 738 Ft
Sophie ajándékcsomag rágókával
-10%
Sophie la Girafe

Sophie ajándékcsomag rágókával

(1 db)

7 490 Ft 6 741 Ft
Alumínium mentes levendulás-zsályás dezodor - tégelyes
-10%
Schmidt's

Alumínium mentes levendulás-zsályás dezodor - tégelyes

(56,7 g)

3 290 Ft 2 961 Ft